Şimdi Ara

Ankara-Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatan Bilgisayarın Ankara'daki merkez Şubesi'nde yaşamış olduğum bir olayı dile getirmek, sizleri bilgilendirmek isterim.
    Elimde hali hazırda bulunan asus z-87pro anakartı 1hafta önce Maximus serisinden bir anakart ile değiştirmek için vatan bilgisayarın yolunu tuttum.magazadaki oem bölümündeki arkadaşların hepsi çok ilgililer sağolsunlar yalnız değişim yapmaya alt kata gittiğimde, ürünün kullanılmadığını belirterek iade sebebimle birlikte verdim.calisan bayan arkadaş anakartı kontrol amaçlı çıkarıp bir güzel masaya vurdu, sonra soketlerini bir bir tirnaklayip kontrol adı altında bir güzel oksadi. Ben ise bayan arkadasa Şu soruyu yonelttim. Bu ürün burdan nereye gidecek?
    Bayan arkadaş gayet guleryuzlu bir şekilde reyona beyefendi dedi.
    Peki dedim bu bütün tirnaklamalar, masaya vurmalardan sonra bu kartin düzgün calisacagindan emin misiniz? Diyerek soru yonelttim.
    Bana doğru kızgın bir tavırla beyefendi bunun kontrolünü yapıyoruz merak etmeyin diyerek bir güzel de fırça yedim.
    Neyse kart değişimini yaptım, bu sefer kasada üstüne vermem gereken ücret 88lira iken benden 40lira istendi. bayan arkadaşı uyardim bakın hataniz var sizden çıkmasın dedim. Tekrar kontrol etti ve ısrarcı bir şekilde 40lira beyefendi fark dedi. Ben hesap makinesini uzanıp aldım kur hesabını yaptım ve kadına 90tl ile birlikte uzattım. sonunda teşekkür eşliğinde aldı paramı.
    Şimdi sizlere sorum şu;
    Vatan da çalışan bir o kadar iyi arkadaşlar var iken bu kadar bilgisizlerinde olması durumunda kimi nereye şikayet edeceğiz?
    Ikinci sorum, vatandan aldığımız her ürünün bu muameleyi gormediginden nasıl emin olacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih2020 -- 14 Şubat 2014; 6:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde vatan çok güzel ürün satıyor içine win kurulmuş ssd parçalanmış ana kart acaba bende kulaklığımı değişime götürsem alırlarmi :)

• Valla şahsen bizim o hani alipta sorun yaşadığımız ürünler varya... Onlar bence bu iadelerle olanlar :-)

Hahah bir deneyin alırlar kesin :-) :-) oradaki kişiden daha çok yıpratma olmayacağı kesin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih2020 -- 14 Şubat 2014; 8:34:28 >
  • dostum ben vatandan 2 kez kullanılmış ürün aldım mağaza şefine şikayet ettim sonuç b. aşağı kasımpaşa ne olacakki ne şikayet etsen ne değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

dostum ben vatandan 2 kez kullanılmış ürün aldım mağaza şefine şikayet ettim sonuç b. aşağı kasımpaşa ne olacakki ne şikayet etsen ne değişecek

Haklısın kardeşim değişen birsey yok..alırken lütfen sizde dikkatli olun iyice bakın sağına soluna :-)

• Bu yüzden mümkün olduğunca vatanı önermiyoruz zaten. Bazen en uygun fiyata satıyor parçaları, doğrudur. Ama müşteri memnuniyeti 0. En ufak olaydan bile kâr elde etme amacı güdüyorlar. Ayrıca çalışanlarından da bahsetmişsiniz zaten

Almak üzere olduğum Gtx770 kutusunu görüp "Çok harika bi anakarttır kesinlikle tavsiye ederimm" diyen bir bayan çalışan vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam trabzon vatan cidden güzel ilgileniyor.
    Ben bir kusurlarını görmedim.
    Kutular filanda böyle jelatinli filan :)
    Mağazaya göre değişiyor galiba.
  • Antalya Konyaaltı da arkadaşlar da gayet ilgililer
  • geçenlerde low profil ekran kartı aldım içine bakmadım son kalan kartı aldım içinden demir çıkmadı sonra iade ettim açılmamış saphire aldım
  • Hocam söyle bir durum var, anakartlarda ne yazık ki jelatin uygulaması yok... Diğer parçalar amenna ama anakartlarda yok ve psularda.. Böyle olunca bu ikisini kontrolsüz almayın derim.
    Ben şahsen vatan Bilgisayar olsam test etmeden ürün teslimi yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

Antalya Konyaaltı da arkadaşlar da gayet ilgililer

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.