Şimdi Ara

Ankara ve İstanbul dışında kiler araba kullanmayı bilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin ikibin tidiayı yok ki uygun zamani kulluyordur. Ayrica izmirliler kurallara uyar. Kirmizada dümbük gibi yola dalmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Istanbul desen anlayacagim da, Ankara'da kirmizi isikta arkamdan korna caliyorlar ya.

• pipoti kullanıcısına yanıt
    hocam yemin ediyorum aynı şeyleri düşünüyoruz abi taa izmirden tatile geliyorsun kamyonun arkasına takılmış mal mal 50-60 la gidiyor sollamaya çıkmaya korkuyorlar ve dahada komiği korna çalmaya selektör yapmaya korkuyorlar bişey derler diye

Zaten izmir insanı daha saf korkak oluyor
    Ankara İstanbul insanı daha uyanık gözü kara

Neyse izmir insanını sevmem zaten kaç tane izmirli arkadaşım olduysa korkak ezik lafı ağızında geveleyen satıcı uyuşuk tiplerdi ankara insanı tam tersi işte cesur gözü kara korumacı gerekirse kavgacı
    Doğunun gözünü seveyim

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    izmirlilerde öyle bi korku var ki 06 plakaya selektör yapmaya kornaya çalmaya korkuyorlar inip döverler diye
  • İzmir sıcak memleket dolayısıyla insanların biraz üşengeç olmaları doğal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yaşıyorum. Ne zman ankaraya gitsem trafik akıcı bile olsa sinirleniyorum. Angaralı bir şöförün arkasına takılın da görün.

• Ankara ya gerek yok ,yurdun her yerinde 06 plakası olup adam gibi araç kullanan birisini göremedim.
  • Hocam tam yerine bastın. Hele soldan ters yün gelmesine rağmen sol taraftaki yola girmeye çalışmaları geçen bana denk geldi Sincan yolunda. Hem sol şeridi durduruyor hem tehlikeli iş. Bir de angarada ki çoğu kişi memur diolar bilmem ne kadar doğru. Sanırım bu tarz memurlarla ülkenin işi zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan2942

Bence Ankaralıların da birçoğu bilmiyor da neyse.

+1905 yanına güzel konyamıda ekliyeyim. Bilmiyoruz trafikte ilerlemesini...
  • 1 Gün Ankara'da kaldım ezmeye çalışan çalışana trafik kurallarına uyan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz önünüze bakın beyler kim nasıl kullanıyorsa kullansın.. sollama yapacağım derken sollama yapamayanı panikletip kazaya sebebiyet vermeyin..

her gün mecidiyeköy'den mecidiyeköye 45 dakikada gittiğimiz için mecbur trafik kurallarına uymanız gerekiyor. ortada kaldın mı zaten kaza yapıyorsun.. o hengamede birisi gelir yaslar arkadan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

izmirlilerde öyle bi korku var ki 06 plakaya selektör yapmaya kornaya çalmaya korkuyorlar inip döverler diye

ankaralı onu selamın aleyküm dedi herhal diye anlar, kuralları çiğnedin kardeş mesajını almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wormos

hocam yemin ediyorum aynı şeyleri düşünüyoruz abi taa izmirden tatile geliyorsun kamyonun arkasına takılmış mal mal 50-60 la gidiyor sollamaya çıkmaya korkuyorlar ve dahada komiği korna çalmaya selektör yapmaya korkuyorlar bişey derler diye

Zaten izmir insanı daha saf korkak oluyor
    Ankara İstanbul insanı daha uyanık gözü kara

Neyse izmir insanını sevmem zaten kaç tane izmirli arkadaşım olduysa korkak ezik lafı ağızında geveleyen satıcı uyuşuk tiplerdi ankara insanı tam tersi işte cesur gözü kara korumacı gerekirse kavgacı
    Doğunun gözünü seveyim

...Dedi yağız Ankara delikanlısı

• Buradan dun aksam uzeri saat 6 gibi Kultur Mahallesi civarindaki Yozgat plakali Passat'a sesleniyorum. O hizda akan trafikte burnunu cikarmayacaksin, burun cikarmani gerektirecek gorusunu kapatacak bir sey yok, bekleyeceksin zibidi bekleyeceksin. Sonra aynen boyle yersin kufuru camdan, o densizlikten sonra.

Antalya'da arac kullansaniz Ankara'ya yatar kalkar sukredersiniz trafik konusunda. Antalya'nin yolu iyi trafigi berbat, Ankara'nin trafigi iyi yolu berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 18 Temmuz 2017; 14:0:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

İstanbulda yaşıyorum. Ne zman ankaraya gitsem trafik akıcı bile olsa sinirleniyorum. Angaralı bir şöförün arkasına takılın da görün.

Dolmuşçumuz hiçbir dolmuşçuya, taksicimiz hiçbir taksiciye, ego şoförümüz hiçbir ego şoförüne benzemez, trafikteki ayılarımız hiçbir hanzoya benzemez. Her an kaza yapacakmış gibi sürmek gerek Ankarada..
  • Bana Ankara demeyin, bu kadar kötü kullanan insan topluluğunu bir arada görmemiştim. Garip bir kuralsızlık var herkeste. Kimin nereden geleceği belli değil. Şerit kavramı ise hiç yok. Gezen gezene...

Ankara'ya gittiğimde şehir içinde dur-kalk giderken, karşı şeritte, orta şeritteki Şahin sol şeride bir attı kendini, arkadan sol şeritten gelen clio çarpmamak için kendini orta refüje attı, ki hızlı da değildi. Refüje çıktı ve durdu. Orada kaldı tabii aracı, şahindeki adam durdu, camdan başını çıkardı, "Ne biçim geliyon la sen" diye bağırdı ve gitti. Clio'daki adam dumur.
  • 12 yıldır ankarada hergün araba kullanıyorum. allah düşürmesin. hem şöför olarak hem yaya olarak çok zorlanıyorum. dün yürüyorum yolda bana yeşil yandı biliyorum ki davarın biri kırmızı ışıkta beklemeyip geçecek ve öyle oldu. 1 adım ile kurtardım. temkinli geçmesem şu an bunları yazamıyordum. ankaradaki şöförlerin beyinleri yok malesef. ehliyet almak çok kolay ülkemizde. iq testi ile vermeleri lazım ehliyetleri.. bizim burda bi lamba var kırmızı ışık 120 saniye yanıyor yeşil ışık 15 saniye. yeşil yanıyor en ondeki adam nazlana nazlana kalkıyor arkası kuyruk. 10 saniye kala anca kalkmış oluyor beynine mıçtığım. onun arkasındakide öyle 5 6 saniye geçiyor. lambadan 3 tane araba geçiyor. diğer 3 ü de sinirlenip kırmızıda geçiyor. insanlarda serilik yok. hızlı gitmekten bahsetmiyorum ama seri değiller. çabuk hareket eden adam yok ankarada.
    istanbulda 5 - 6 kez araç kullandım. hatta bunlardan bitanesi eski doç uzun burun kamyonetti. ona rağmen çok rahat araba sürmüştüm. tek kötü yanı kitlenince açılmıyor trafik. ama o bile ankaradaki trafikten iyidir. ankaraya gelmeyin sağlığınızı düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 18 Temmuz 2017; 15:3:18 >

• Ankaraya 1 haftalığına gittim. Hayatımda bu kadar kırmızı ışıkta geçilen bir memleket görmedim.Yahu orada serbest mi kırmızıda geçmek? İstanbullular da fazla trafik gördükleri için midir nedir boş yol gördüler mi basıyorlar gaza. Bu mudur araba sürmek? Yol boş diye uçmak mı lazım. İzmirliler de rahat insanlar, cool cool sürerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Ankaraya 1 haftalığına gittim. Hayatımda bu kadar kırmızı ışıkta geçilen bir memleket görmedim.Yahu orada serbest mi kırmızıda geçmek? İstanbullular da fazla trafik gördükleri için midir nedir boş yol gördüler mi basıyorlar gaza. Bu mudur araba sürmek? Yol boş diye uçmak mı lazım. İzmirliler de rahat insanlar, cool cool sürerler.

Yav birak yok kotu soforler Izmirdeymis.Izmideki drag ve roll topluluklarindan haberleri yok galiba.Ayrica izmir modifiye ve yazilim konusunda tokatlar diger illeri.Bu kekolar 1.6 motorlu tuplu araclariyla makas atinca kendilerini bir sey saniyorlar.

• Tamam anlaşıldı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.