Şimdi Ara

Ankara ve İstanbul dışında kiler araba kullanmayı bilmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence istanbuldakiler bilmiyolar ve kurallara hiç uymuyorlar tabi bazıları.öyle cok hatalı işler yapıyoırlar ki.birde hep acelecilik var.bunu istanbulda bulunduğum için söylüyorum.bence istanbulda araba kullanmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Sonuna kadar hakli, izmir den dönüşte bu ay 35 plaka araç tek şeritli yolda 20 ile.giden kamyonu sollamaya çıkamadı!?!? Önümde 3 arac var 3. Sude sollamaya korkan araç, krize girdim bir atladim sola bu insan evladi atladi!? Ulan dedim yapistim emniyete sol tarafin, resmen tek şeritli yolda üç araç gidiyorduk ve kamyonu + 35 plakali şahsi aynanda solladim. Ya refuj a saplanacaktim, ya ikisine saplayacaktim. Krize girdim resmen!?

seni ilkokuldan mezun eden hocayı işten atmak lazım
  • şu yorumları okuyunca görülüyor ki ne kadar barzo varsa anakaraya istanbula gitmiş
    Buralar böyle çok güzel
  • Bu 35 plaka muhabbetine kesinlikle katılıyorum. Gerçekten fazlaca acemi kullanıyorlar. Bunun kurallara riayet etmek gibi bir sebebi yok tamamen acemilik. Bir de Kayseri plakalıların park etme sıkıntısı var. Yamuk yumuk yada neredeyse yolun ortasına parketmiş araba görünce garanti Kayseri plakalıdır diyorum öyle çıkıyor.
    Aynı zamanda dile getirildiği gibi Ankara'da kamera yoksa geçmek farz kafası mevcut. Bunun yanında bir de ısrarla sinyal vermeme hastalığı var ki beni en çok sinir eden şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 21 Temmuz 2017; 11:0:1 >
  • Ispanya'da bir bisikletlinin arkasindan 10KM boyunca bisikletliyi sollamadan gittigimi bilirim.

Ispanyollar da araba kullanmasini bilmiyor, hep korkuyorlar alla alla??

Adam yukarida yazmis " neredeyse refuje saplayacaktim arabayi " bir araba Sollayarak 10dk kazanirsin diyelim, değer mi arabadakeri korkutmaya herkesin canini tehlikeye atmaya? Hem de tatil dönüşü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Sonuna kadar hakli, izmir den dönüşte bu ay 35 plaka araç tek şeritli yolda 20 ile.giden kamyonu sollamaya çıkamadı!?!? Önümde 3 arac var 3. Sude sollamaya korkan araç, krize girdim bir atladim sola bu insan evladi atladi!? Ulan dedim yapistim emniyete sol tarafin, resmen tek şeritli yolda üç araç gidiyorduk ve kamyonu + 35 plakali şahsi aynanda solladim. Ya refuj a saplanacaktim, ya ikisine saplayacaktim. Krize girdim resmen!?

seni ilkokuldan mezun eden hocayı işten atmak lazım

Neden?

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    anlamanı da beklemiyordum zaten
  • Türkçe bilmeyen kilercileri de göz ardı etmeyelim.
  • Genel gecer Istanbulun trafiginde bir akicilik var. Birde insanlar en ufak bir hatanin koca trafigi kilitleyecegini biliyor ve genel gecer birbirini kollayarak suruyor ama gel gorki o tragikte arac surmek istemiyorum.

• Hayatımda gördüğüm en kötü şöförlerde birinci sırayı Adana ikinci sırayı da Ankara alır.

Bu iki şehri tek geçerim, bir aydır ankaradayım, daha önce de ankarada çok araba kullanmışlığım oldu, saç baş yoldurur cinsten şoförleri var, kırmızı ışık diye bir şey de yok zaten, afedersiniz hayvan gibi araba kullanıyorlar.

Şoförlük konusunda da en iyi şoförler İstanbul şoförüdür NET. adam sinyali verir bi anda senin önüne geçer ama rahatsız bile olmazsın, arabayı çok seri kullanırlar, sol şeridi lüzumsuz yere işgal etmezler. (Not: bu yazdıklarımın hiçbiri istanbul dolmuş şoförlerine değildir, hepsi hayvan oğlu hayvan gibi dolmuş kullanır.)

Benim asıl yaşadığım şehir olan kayseride ise şoförlerimiz kurallara gayet uyumludur, herkes kırmızı ışığa riayet eder, mümkün oldukça insanları rahatsız etmeden kullanırlar ama şoförlerimiz yavaştır, seri bir trafiğimiz yok, iki saat kaldıramazlar arabayı yeşil ışık yanınca.

Ekleme; nerede trafiğin tıkandığını, solda 30'la giden birini, saçma sapan dönüşler yapmaya çalışan bir araba görürseniz plakaları net ya 58 (sivas)tır ya 66 (yozgat). bu iki ilin şoförleri de trafik cahilliği konusunda dünya markasıdır.

• Senelerce İstanbul da araba kullandım Hatta araba kullanmamı bilr İstanbul da öğrendim. Lakin son 3 yıldır ankarada yaşıyorum.

Istanbul şoförü Ankara şoförüne gore daha sakin daha anlayışlı daha atik daha pratik ve daha sabırlı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.