Şimdi Ara

Ankara ve İstanbul dışında kiler araba kullanmayı bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatile her gidiş dönüşümde kesin 35 plakalar kamyonun arkasına yanaşıp sollamaya korkuyor
    06 34 plakalar bunların arkasında çıldırıp önce solluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler bilgi için

Bundan sonra kalan 79 şehirde eş zamanlı sollama dersi vermeliler.

Not: diğer 79 ilden birinde yaşamıyorum

• Bence Ankaralıların da birçoğu bilmiyor da neyse.

• 10 gün önce foruma üye olmak demek bana göre 6 temmuzda banlanan hangi trolsen onun farklı versiyonda açılmış hesabısın. bırak kimin nasıl araba kullandığını senin ehliyetin var mı ondan bahset.
  • Ankara bile bilmiyor.

İstanbulda çok sövüp sayıyorsun ama şehir dışına çıkınca diyorsun ki beterin beteri varmış.

İstanbul dışındaki 80 ilden 100 er tane araç al koy İstanbula 1 günde deli gibi kaza yapar herkes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş konulardan bugün...
  • Bence tam tersi.

Bodrum'da bayramda İstanbul Ankara dan gelen araçlar trafiğin anasını belliyorlar. Nerede hatalı sollama nerde bir yanlış park veya bir anda yolun ortasında durmalar vs hep bu plakalara ait.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeş ne diyon ben kamyoncuları sollamıyom sağlıyom

• Bence Türkiyede düzgün kullanılmıyor. İstanbul ve Ankaranın ayrı bir kaosu olduğundan insan mecburen ona alışıyor. Alışınca da her yerde öyle kullanılıyor.
  • Ankara plakalarda kırmızıda geçme alışkanlığı var.
    Kesin 06'dır diyorum ve hep öyle çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar hakli, izmir den dönüşte bu ay 35 plaka araç tek şeritli yolda 20 ile.giden kamyonu sollamaya çıkamadı!?!? Önümde 3 arac var 3. Sude sollamaya korkan araç, krize girdim bir atladim sola bu insan evladi atladi!? Ulan dedim yapistim emniyete sol tarafin, resmen tek şeritli yolda üç araç gidiyorduk ve kamyonu + 35 plakali şahsi aynanda solladim. Ya refuj a saplanacaktim, ya ikisine saplayacaktim. Krize girdim resmen!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 18 Temmuz 2017; 8:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Boş konulardan bugün...

Günlük doz.

• Adamlar kuralsizliga o kadar alismis ki kurallara uyanlar kotu sofor olarak gorulur olmus

Kurallara uymaya baslasalar trafik denen seyin yari yariya azalacagini farkedecekler ama hic umidim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 18 Temmuz 2017; 9:11:45 >
  • Kışın Ankara Sincan tarafında ışıkta bekliyorum, taksici bi abi yanıma açtırıp camı aç işareti yapmıştı sonra "yeğenim burda kamera yok, ışıkta beklenmez" diyip gitmişti.
  • Ankaradaki kadar kötü sürücü Türkiyenin hiç bir yerinde yok...

Bencil, kural tanımaz ve kavgacıdırlar kendileri...

5 sene kaldım yaka silktim.

İzmirdeyim çok daha sakinim trafikte, varsın yavaş sürsünler...
  • Hangisi bilmiyor bilmem ama. Türkiyede herkes çok iyi bir sürücü olduğunu idea ediyor.
    Yıllarıdır ben kötü sürücüyüm diyenini görmedim.
  • Bugünde biri için utandık

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Kışın Ankara Sincan tarafında ışıkta bekliyorum, taksici bi abi yanıma açtırıp camı aç işareti yapmıştı sonra "yeğenim burda kamera yok, ışıkta beklenmez" diyip gitmişti.

• Ankaralı olarak kırmızı ışık hastalığı var adamlar ölümüne gidiyor,özellikle sağa dönüş lambası olmayan yerde sağa dönüşü serbest sananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 18 Temmuz 2017; 11:57:25 >
  • Katılıyorum.

Ankara ile İstanbul arasında ki fark ise, İstanbul'lular daha medeni. Yol verirler, trafik kurallarını daha iyi bilirler.

Ancak 35 plaka gördüm mü kaçarım. Ben hayatımda bu kadar acemi, bu kadar yavaş ve hantal araba kullanan başka şehir görmedim.

Ankara'ya geldiklerinde sol şeridi kapatıp 30-40km ile gidiyorlar.

İzmir'e gittim araba sürmek facia trafik yok adamlar kendileri trafik yaratıyorlar yavaş gitmekten ve pratiklikten uzak olmaktan dolayı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.