Arkadaşlar hayatımdaki en kararsız kaldığım zamanlardan birindeyim. Şimdi benim MF3 sıralamam 73bin küsür. Veterinerlik istiyorum. Bilirsiniz zaten düşüktür puanları veterinerliğin. En düşük başarı sıralaması olan Ankara Veterinerlik 80binle alıyor. Uludağ Veterinerlik 89binle alıyor. Bir aksilik ya da bir sürpriz olmazsa Türkiye'deki tüm veteriner fakültelerine girebiliyorum. Ankaranın veterinerliğin sınavlarının daha zor olduğunu ve veterinerlik eğitimi açısından uludağın daha iyi olduğunu duydum. Öte yandan bir arkadaşım da bilkent matematiğe gidecek ve ankaraya gidersem ev tutabiliriz. Ankara'nın öğrencilik için daha iyi bir şehir olduğu söyleniyor. Her kafadan bir ses çıkıyor ve tercihlere az bir zaman kaldı. Objektif olarak iyi ve kötü yanlarıyla bu iki üniversitenin veteriner fakültelerini her yönüyle(sosyal yaşantı, eğitim, öğrencilik hayatı vb.) ele alarak bir kıyaslama yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
NickDrake
kullanıcısına yanıt
Kardeş Ankarayı bilmiyorum ama benim ablam Stajını Uludağda yapmıştı çok da övmüştü. Hayvan mezarlıkları felan bulunuyormuş
serhat5596S
kullanıcısına yanıt
Evet Uludağ'ı öven çok var. Ama öte yandan da "Ankara tabii ki puanı daha yüksek zaten ve uludağ bursanın merkezine çok uzak ankara öğrenci için daha iyi" diyen bir kesim de var. Çok kararsız kaldım. Yine de teşekkürler yorumun için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme