Şimdi Ara

Ankara Vodafone Uygun Fiyatlı Faturasız HAT ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kızılay sakarya caddesindeki vodafone bayisine gittim 21tl idi faturasız hat o dönem turkcelle de bakmam gerekiyordu gittim baktım. bugün vodafone bayiye gittim bitmiş kampanya..

Ankarada herhangi bir yerde böyle güzel fiyatlı faturasız hat alabileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz paylaşırmısnız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulvardan sihhiyeye inerken sag taraftaki isbankasinin altindaki bayiide 41tl icinde 40tllik konusma ve sms icin bakiye ike.ama bakiye transfer felan olmuyor hocam kullanmak icin.hat 1tlye geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancetinnet

Bulvardan sihhiyeye inerken sag taraftaki isbankasinin altindaki bayiide 41tl icinde 40tllik konusma ve sms icin bakiye ike.ama bakiye transfer felan olmuyor hocam kullanmak icin.hat 1tlye geliyo

hocam onu sordum ama sadece konuşmaya kullanabilirsin felan dediler . Orada çalışanlarda biraz odun özellikle baayanlar. Soruyorum doğru düzgün cevap vermiyor. Mesela aldık bu hattı. Zaten 2gb internet var ücretsiz deneme süresi. Bu bitti ben bu 40tl ile herhangi bir paket satın alabiliyor muyum ? Mesela internet paketi yada mobil tv paketi gibi ? Bilgin varmıdır hocam eğer kullanabiliyorsam yarın gidip alacağım çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam paket satin alamiyosun.sadece kullandigin tarife uzerinden harcaniyo.paket satinalmalarda olmuyo yani.

• quote:

yok hocam paket satin alamiyosun.sadece kullandigin tarife uzerinden harcaniyo.paket satinalmalarda olmuyo yani.

eyvallah hocam bilgi için. sakarya caddesinde 21tl di geçen hafta bitmiş kaçırdık onu başka bulamazsam benzer mecbur bunu alacağım

• 2tl olandami ayni sekilde tl hediyeli yoksa sadece 2tlmi?eger oyleyse 10ar 10ar almak lazimdi :)

• quote:

2tl olandami ayni sekilde tl hediyeli yoksa sadece 2tlmi?eger oyleyse 10ar 10ar almak lazimdi :)

2 değildi hocam 21 tl idi. onu sormadım. Ancak 2gb internet hoşgeldin hediyesi ile alabiliyordun zaten hat bedavaya geliyordu yani neredeyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.