Şimdi Ara

Ankara vs Gazi vs Yıldırım Beyazıt Üni. Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
15.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazi Bilgisayar da okuyorum ve gayet mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    game developer olayina spesifik olarak takilacagini biliyordum bu sadece bi ornekti

• Osmangazi Üniversitesi ceng kaliteli arastirabilirsin bu siralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Osmangazi Üniversitesi ceng kaliteli arastirabilirsin bu siralarda
    Neden Osmangazi en kalitelisi biraz açabilirmisiniz? Kadro , eğitim, yerleşke ve olankları vs.. açısından..
  • Köklü bir üniveriste bilgisayar okuyan arkadaşlarım da cok memnun proje vs de çok veriliyor mühendislik alanında o sıralarda yazilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

Köklü bir üniveriste bilgisayar okuyan arkadaşlarım da cok memnun proje vs de çok veriliyor mühendislik alanında o sıralarda yazilabilir
    Teşekkürler..
    Bir arkadaşta mezunlarından işsiz kalanı duymadım demişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 18 Temmuz 2019; 14:20:6 >
  • gebze teknik %100 ingilizce düşünebilirsin ama sanırım sen ankara istiyorsun.
  • Heroizen kullanıcısına yanıt
    önemli bir soru ingilizce bölümünde mi okuyosun türkçe mi ve iki bölüme de giren hocalarda farklılık oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eda kamacı

önemli bir soru ingilizce bölümünde mi okuyosun türkçe mi ve iki bölüme de giren hocalarda farklılık oluyor mu
    Hocam iki farkli fakulte var Teknoloji ve Muhendislik Teknoloji fakultesi meslek liselilere yonelik ve basit %100 turkce. Muhendislik ise zor ve %30 ingilizce.

yani mühendislik fakültesine gidersen ingilizce olmayan ve igiizce kısma giren hocalar aynı mı oluyor
  • quote:

yani mühendislik fakültesine gidersen ingilizce olmayan ve igiizce kısma giren hocalar aynı mı oluyor
    hocam farkli fakulteler hocalar farkli.

laboratuvar olanakları felan nasıl eski bir okul sonuçta biraz bilgi verir misin tercih dönemi başlicak
  • quote:

laboratuvar olanakları felan nasıl eski bir okul sonuçta biraz bilgi verir misin tercih dönemi başlicak
    ankara vs gazi vs yildirim hangisine girdin

• Vay ne benden önceleri de aynı çelişkiyi yaşayıp tercih yapmış. Bende aybü dedim. İnşallah doğru karar vermisimdir.

• ankara üni hakkında kötü şeyler duyuyorum. ismi olsa da cisminin kalmadığına dair. hocalar konusu özellikle. ayrıca konumunu anlatmak istemiyorum. açın bakın merak ediyorsanız mapsten. gazide 2 farklı fakültede pc var ve aralarındaki fark dağlar kadar. iyi olana girebiliyorsanız bence gözünüz arkada kalmaz. yıldırım hakkında iyi şeyler duyuyorum.

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Ben de ankara uni ingilizce cengin neden bu siralamalarda oldugunu merak ediyorum. Okulu kimse övmüyor kampüsünü kötülüyor egitimi kotuluyor hatta okulun ceng bolumu hakkinda neredeyse konu bile acilmiyor hic konusulmuyor ama millet yine de ege deu nun ustune yazıyolar bu okulu

• Bohboh B kullanıcısına yanıt

çünkü ankara. izmirden her koşulda avantajlı. şehir dışından gelenler zaten gölbaşında yaşıyorlar. aileler de izmire para harcamayı tercih etmiyorlar o tatil köyü seks alkol gavur izmir etiketi yüzünden.

• Benim tercih yaparken düştüğüm bir hatayı anlatmak istiyorum. Öncelikle ben yabancı dil %100 İngilizce istiyordum. Sebebi İngilizceyi sonradan geliştirmeye bilirim nedeniyle. Araştırmaya başladım. Bir YouTube kanalında Ankara yıldırım Beyazıt üniversitesi diye Esenboğa kampüsü tanıtıyor. Olumlu olumsuz yanları diye anlatıyor ama hangi bölümleri orada bahsetmiyordu. Vazgeçme aşamasına geldim. Merkeze uzak ulaşım sıkıntılı vs derken tesadüfen Ankara yıldırım Beyazıt üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü okuyan biri ile tanıştım. Üniversiteden çok memnun olarak mezun olduğunu yurt dışı işlemleri ile uğraştığını söyledi. Ulaşım vs sorunca bizim mühendislik fakültesi merkezde Keçiören Etlikte sen ana kampüsle karıştırma dedi. Diş hekimliği hukuk ve mühendislik Etlikte deyince tekrar tercihlerim arasında oldu. Sonra aybü bilgisayar mühendisliği fakülte videolarını inceledim. Civarında 2 AVM kapalı yüzme havuzu kafeler gibi alanlar olduğunu duydum. Bu nedenle Ankara'da üst tercihlere yazdım. Buradan uyarım aybü kampüs deyince YouTube anlatanlar tıp fakültesi mühendislik fakültesi diş hekimliği fakültesi ve hukuk fakültesi dışında olan bölümler. Sizde benim gibi oradaki videoları izleyip karar vermeyin. Mümkünse Ankara'ya gelin yazacağınız fakülteleri inceleyin öyle karar verin. Ben yine de aybü mühendislik fakültesinin tanıtım videosunu atayım Ankara'ya gelmeyecek olupta tercih yapacaklara yardımı olur
    Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesitwitter
    Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
    https://twitter.com/ybuankara/status/1554524045495918594?t=FaN6a6yZSiilME4V6UhP9A&s=08

Mezunların memnuyeti ister istemez benimde mutlu etti.

Ankara vs Gazi vs Yıldırım Beyazıt Üni. Bilgisayar Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhan2301 -- 21 Ağustos 2022; 23:44:9 >

• Tıp okuyacaksan ankaraya müh istiyorsan gazi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.