Şimdi Ara

Ankara vs Gazi vs Yıldırım Beyazıt Üni. Bilgisayar Mühendisliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
15.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen sene bende yercih zamanı yaşadığım çelişkiler dolaysıyla baştan sona okuduğum forumlardan biriydi. Belkide benim Aybü ceng seçmemde etkili oldu. Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi (Aybü) ismi kötü değil diye düşünüyorum. Sonuçta Ankara'da tarihte Ankara savaşını yapan padişah ismi gayet mantıklı bir tercih diyen düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı düşündüğünüz üniversiteyi yukarı kısımdan aratın. Mesela
    Aybü ceng
    Gazi ceng
    Ankara ceng diye o konuyla ilgili konuları okuyun. Ama sadece buraya bağlı kalmayın. İstediniz üniversite de o bölüm Mezunlarıyla öğrencileriyle irtibat kurun. Bunun için zamanınız var. Sonra netleştirelim tercihlerimizi. En azından ben öyle yapıyorum. Benim tercihlerim Netleşti gibi. Herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 21 Temmuz 2023; 11:7:18 >
  • Konu önemli. Ankara da ceng yazacaklar için takip edilmesi gereken konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 25 Temmuz 2023; 1:0:6 >
  • Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt

Evet belki bu forum konularının faydası olur ama daha kapsamlı araştırma yapmaları lazım. Kampüs ulaşım eğitim kadrosu ve eğitim dili erasmus olanağı vs gibi faktörler önemli. Kısaca sadece dh ye bakarak veya ekşi sözlüğe bakarak tercih yapma hatasına düşmeyin. Aybü özeline gelince Ankara'da İngilizce eğitim veren, eğitim kadrosu iyi olan, merkezde kampüsü olan, güzel Bir üniversite. Yukarıda yazdım geçen sene tercih sürecinde yazsaydım gazi ceng gelirdi ancak benim kriterlerime uyan üniversite aybü ceng oldu burayı öne yazdım.İyi ki yazdım diyorum. Tercih sürecinde iyi düşünün ve karar verin. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

• Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.