Şimdi Ara

Ankara Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben izmirdeyim ve yakın arkadaşım ankara da öğrenci, şu an interneti olmadığı için onun yerine soruyorum

daha önce yurtta kalıyordu ve bu yıl yurttan faydalanamıyor okulu uzadığı için, misafir öğrenciliği bikaçgün içinde bitiyor.

sorusu: Ankara da öğrencilerin kalabileceği ucuz otel pansiyon veya oda gibi bi yer var mı? günlük 5-10ytl arası arıyor.

yardımcı olursanız hemen iletiyim kendisine

• Ankaralı yok mu
  • Valla 5-10 ytl ye çok zor, 25- 30 ytl olursa beşevlerde Turizim otelcilik meslek lisesinde kalır
  • semt olarak ankarada neresi ? ?
  • beşevlerde turizm otelcilik meslek lisesinde kalabilir galiba ben ankaralıyım, öğrenci yurtlarına baksın yani, onun dışında oteller vardır ama araştırmak lazım okula yakın otel bulmak zor olabilir
  • 1 seneyi öyle pansiyon tipi yerlerde geçiremez bana göre...

özel yurt bakmasını tavsiye ederim.
  • üniversite tandoğanda ama semt farketmez fiyatı uygun neresi olursa

bildiğiniz özel yurt adresi var mı peki? ücretler hakkında bilginiz? google dan bakmaya çalıştım ama pek bişey bulunmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bagdat mı ne orada 3 kişilk oda kişi başı 300 ytl di
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

bagdat mı ne orada 3 kişilk oda kişi başı 300 ytl di

Oha eve çıkarlar daha iyi 750 YTL kira
  • bizim evde kalsın, abidinpaşada şirin mi şirin bi evimiz var. ayrıca ben de izmirliyim arkadaşınla memleket muhabbeti yaparız
  • kardeş izmirde değil ankarada öğrencilerin kalabileceği yurtkur dışında bi yerler var mı diye sormuştum

başka fikirleri olan var mı?
  • 5ytl ye otel zor. Turizm meslek liselerinin uygulama otellerine sorsun. Oralar daha ucuz oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdk35

kardeş izmirde değil ankarada öğrencilerin kalabileceği yurtkur dışında bi yerler var mı diye sormuştum

başka fikirleri olan var mı?

tmm ben de zaten ankaradayım diyorum. ev abidinpaşada cebecinin hemen üstü. ama arkadaşının okulu beşevlerdeyse o taraflara biraz uzak kalıyo
  • yok bulamadık hala? bilen varsa tekrar soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.