Şimdi Ara

Ankara Yargı Akademi KPSS Dershanesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kpss veya diğer kurslar için bu dershaneye yazılırken lütfen dikkatli ve bilinçli olun.

Kurs başladı ve işlerim nedeniyle ilk hafta bırakma kararı aldım görüşmeye gittiğimde kayıtlara bakan bayan ile konuştum oda müdürün yanına gitti duyduğum kadarıyla ''müdür kayıt silmediğimizi sen bilmiyor musun da geliyorsun diye bayanı tersledi '' bunun üzerine bayan bana kaydımı silemeyeceğini söyledi . İlerleyen birkaç görüşmede daha kaydımı sildirmek istediğimi yoksa şikayette bulunacağımı sözleşmede bırakabileceğime dair madde olduğunu ve buna hakkım olduğunu belirttim uzun lafın kısası hiçbir şekilde kabul etmediler ve kayıt silme işlemini yapmadılar.

Tüketici Haklarını aradım haklı olduğumu oraya gidip dilekçe yazdığım taktirde bununla ilgili kuruma dilekçe ile haklılığımı belirten biz yazı yazacaklarını söylediler bunun dışında başka bir şey yapamayız dediler kısacası bir yaptırımları olmuyormuş.

İl ve İlçe milli eğitim'den yetkili bir çalışan ile konuştum oda aynı şekilde, benim haklı olduğumu sözleşmedeki maddelere uyduğum taktirde kaydımın sildirebileceğimi söyledi . ''Buraya gelip şikayetinle ilgili dilekçe yazabilirsin ama dilekçen işleme alınıp cevap verilene kadar kursun bitmiş olur ve her halükarda parayı ödemek zorunda kalırsın'' . ''Ayrıca bu dilekçeden de çok bir şey bekleme''.''son çare olarak kaydı silmemekte ısrar ederlerse milli eğitime durumu anlatacağından bahset '' dedi. yani olumsuzda olabilirmiş ... Kısaca milli eğitiminde bir yaptırımı olmuyor özel kurslar piyasada istediği gibi at koşturuyor.

Size Dershane ile ilgili sözleşmenin de bir resmini atıyorum ayrıca bu özel eğitim kurumları sözleşmesinde geçen bir maddedir . Bu yazıyı benim düştüğüm duruma düşmeyin YARGI AKADEMİ gibi dershanelere kayıt olurken daha dikkatli olun diye yazıyorum.
    Bütün dershaneler aynı olmayabilir ama ben burada böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım şuan doğru düzgün gidemediğim bir dershanenin ücretini ödüyorum ve ayrıca eğitimi çok vasat sorun para değil ama yaptıkları bu muamele yüzünden ben dahil bir çok müşterisini '' öğrenci demiyorum çünkü müşteri gözüyle bakılıyor'' kaybedecektir.
    Bu dershane ile ilgili şikayetler:https://www.sikayetvar.com/yargi-akademi-dershanesi
     Ankara Yargı Akademi KPSS Dershanesi Hakkında

• günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.