Ankara'da YBS için Üniversite olmaması
-
-
AHBVÜ'de yok muymuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gazi'de var bir o da 25k ile alıyor. Bulunduğu yer de iyi değil
Gazideki sosyal bölümleri hvüye bağlamadılar mı iştequote:
Orijinalden alıntı: PîrGazi'de var bir o da 25k ile alıyor. Bulunduğu yer de iyi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YBS ve Öğretmenlik bölümleri hariç tüm sosyal bölümler hbvü'de şuan
aynen odtude yok gercı hukukta yok orda sonucta teknik uni.
-
okul öncesi öğretmenliği, felsefe, sosyoloji var nasıl teknik üni
-
felsefe, sosyoloji bölümlerinde öğrenci değil militan yetistiriliyor zaten
Şu kıytırık umut taciri bölümden uzak durun, zaten çoğunun müfredatı işletme ağırlıklı, yazılım dersi adı altında verdikleri eğitimle formatçı bile olamazsınız. Dandik udemy kursları bile bu bölümün eğitimini tokatlar.
-
sen ybs mi okuyorsun hocam ?
-
olm youtube'da MIT dersleri var bu mantıkla :D
-
Türk çocuklarını yetiştiren öğretmenlerin Boğaziçi Üni, ODTÜ, Ege Üni, Hacettepe Üni, YTÜ mezunu mu olmasını daha çok istersiniz yoksa Kafkas Üni, Yozgat Bozok Üni veya Bayburt Üni mezunu olmasını mı istersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 18 Kasım 2023; 15:40:55 > -
yavaş yavaş ebesinin nikahında kadar her yerde açılacak bu bölüm taa karsta bile var
-
Örneğin alaka seviyesine patladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boğaziçi ege hacettepe’de olmasına bir şey demiyorum. Hukuk yok sonuçta teknik üniversite demiş ben de hukuk gibi teknik üniversite adıyla alakasız bölümler olduğunu yazdım. Teknikse bence okul öncesi öğretmenliği vs olmamalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ'nün düşük puanlı EA bölümleri zaten Ankara'daki güya "solcu" ama içten içe terörist olanların barınma yeri. Mühendisliklerde böyle işlerle uğraşmayacak olan gençleri içlerine almaya çalışıyorlar
bu sene gtü geliyor ankara için seneye gazi ve hbvü yanına odtü veya hacettepe görebiliriz.
-
Odtü ybs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X