Ulus'ta Çankırı Caddesi üzerinde geçici olarak yurtta kalıyorum. Hacettepe Beytepe Kampüsüne nasıl gidebilirim yarın sabah 9'da orada olmam gerekiyor.
sıhhıye köprüsünün üstünden beytepeye ego otobüsü ve dolmuşu geçer onlarla gidebilirsin.
Ulustan otobüslere bin Sıhhıyede in.. Sıhhıye köprüsünün üstünden beytepe otobüsleri geçiyor.. (özellerde var yanılmıyorsam)
Çankırı caddesinden heykel istikametine doğru giden otobülerin yaklaşık %90 ı sıhhıyeden geçer.Sıhhıye de inip köprü üzerinden geldiğiniz yöne sırtınızı dönerek sağa doğru yaklaşık 100mt. yürürsenin beytepe kampüsüne giden otobüslerin durak tabelalarını görürsünüz.
Bilgi: Yürüyeceğiniz istikamet üzerinde durakların ilerisinde Petrol ofisi istasyonu bulunmaktadır.
Heykelin tam karşının da 100. yıl çarşısı önünde ki duraklardan üzerinde Sıhhıye veya Çankaya yazan herhangi bir otobüs sizi Sıhhıye köprüsü altında bırakabilir.Zaten Ulus-Opera ve sıhhıye ıkı durak mesafe.
quote:
Orijinalden alıntı: blue night
Ulustan otobüslere bin Sıhhıyede in.. Sıhhıye köprüsünün üstünden beytepe otobüsleri geçiyor.. (özellerde var yanılmıyorsam)
Teşekkürler. Sıhhiye'ye kaç numara gider burdaki büfeciler falan hiç yardımcı olmuyorlar, bilmiyorum diyip geçiştiriyorlar bunu da söyleyebilirseniz çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkürler yeniden.
quote:
Orijinalden alıntı: midnattsol
Teşekkürler. Sıhhiye'ye kaç numara gider burdaki büfeciler falan hiç yardımcı olmuyorlar, bilmiyorum diyip geçiştiriyorlar bunu da söyleyebilirseniz çok makbule geçicek. Şimdiden teşekkürler yeniden.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: midnattsol
Otobüs numarası Ankara da fazla önemli değildir ta ki aynı hattı kullanan farklı otobüsler için :)
Köprü üzerinden Üzerinde Beytepe yazan dolmuşlar da sizi gideceğiniz yere ulaştırır.
quote:
Alıntıları Göster
Sıhhiye'de inicem dediğimde otobüs şoförü: "Sıhhiye'nin neresinde ineceksin?" derse ne diycem bir de?
Alıntıları Göster
Sıhhiye'ye gitmek için de otobüse binilir miymiş. 1,5 km, 10 dk'da yürürsün.
Otobüs beklesen en az 5 dakikan gidecek, e zaten otobüs 5 dakikada Sıhhi'yede olur.
quote:
Sıhhiye'de inicem dediğimde otobüs şoförü: "Sıhhiye'nin neresinde ineceksin?" derse ne diycem bir de?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: midnattsol
Ulus-Opera-Sıhhıye-Kızılay-Çankaya
Ulustan Çankaya istikametine giden tobüsün sıhhıye köprüsünün altından geçmemek gibi bir şansı yok :)
Köprü altında inip üzerine çıkın ve Ulus a sırtınızı verirseniz önününden geçecek olan Beytepe dolmuşlarına el kaldırmanı yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112
Sıhhiye'ye gitmek için de otobüse binilir miymiş. 1,5 km, 10 dk'da yürürsün.
Otobüs beklesen en az 5 dakikan gidecek, e zaten otobüs 5 dakikada Sıhhi'yede olur.
zaten genelde kızılaya giden otobüslerin %95i sıhhıyede aynı yerde durur.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar gerçekten çok teşekkürler, derin bir "OH" çektim sayenizde.
quote:
Alıntıları Göster
u: ulus k: kızılay b: beytepe yeşil nokta: ego beytepe durağı mavi çember: ulustan bindiğin otobüslerin durağı (sıhhıye köprüsü altı)
quote:
Alıntıları Göster
Hepsi adına rica edebilirim nede olsa Ankara da yaşıyoruz
S:T ben yukarda ne yazdım %90 ı %95 yapınca başın göğe mi erdi
Neyse mesim bitti
quote:
Orijinalden alıntı: Sédat
u: ulus k: kızılay b: beytepe yeşil nokta: ego beytepe durağı mavi çember: ulustan bindiğin otobüslerin durağı (sıhhıye köprüsü altı)
Alıntıları Göster
Prokizya ve Sedat
görende define haritası tarif ediyorlar sanar
başlığı açan arkadaş bu kişilerin değerini bil bak nelerle uğraşıyorlar
Yapacağın 2 şey var eğer bulamam diyorsan memleketine geri dön derim.. Ulustan Sıhhıye giden otobüslere binecen (gitmeyen varmı bilmiyorum).. şöfere söyle seni Sıhhıyede indirsin.. 2. durakta incen yani.. trenin geçtiği köprü var yan bitişiğindede araçların geçtiği.. onun üstüne çık durak isimlerine bak görürsün.. son durak geldik kardeşim diyen birisini duyana kadarda inme o kadar
quote:
Prokizya ve Sedat
görende define haritası tarif ediyorlar sanar
başlığı açan arkadaş bu kişilerin değerini bil bak nelerle uğraşıyorlar
Yapacağın 2 şey var eğer bulamam diyorsan memleketine geri dön derim.. Ulustan Sıhhıye giden otobüslere binecen (gitmeyen varmı bilmiyorum).. şöfere söyle seni Sıhhıyede indirsin.. 2. durakta incen yani.. trenin geçtiği köprü var yan bitişiğindede araçların geçtiği.. onun üstüne çık durak isimlerine bak görürsün.. son durak geldik kardeşim diyen birisini duyana kadarda inme o kadar
Alıntıları Göster
@Bluenight; Arkadaşlar gerçekten önem vererek anlattılar, Allah razı olsun hepinizden. Dediğin gibi artık bulabilceğimden eminim gibiyim bir aksilik olmazsa.
quote:
@Bluenight; Arkadaşlar gerçekten önem vererek anlattılar, Allah razı olsun hepinizden. Dediğin gibi artık bulabilceğimden eminim gibiyim bir aksilik olmazsa.
Alıntıları Göster
hastayım konuşamıyorum.. bi konuşbilsem telimi verir telle bile tarif ederdim.. Allah senden razı olsun..
Bu arada Prokizyanın öyle detaylı bilgi verdiğine bakma sor bi senin gideceğin bu yeri 1 ay önce kim bana sormuşta tarif etmişim benden öğrendiğini sana satıyor işte
quote:
hastayım konuşamıyorum.. bi konuşbilsem telimi verir telle bile tarif ederdim.. Allah senden razı olsun..
Bu arada Prokizyanın öyle detaylı bilgi verdiğine bakma sor bi senin gideceğin bu yeri 1 ay önce kim bana sormuşta tarif etmişim benden öğrendiğini sana satıyor işte
Alıntıları Göster
Sağ olun gerçekten, artık anladım sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
Hepsi adına rica edebilirim nede olsa Ankara da yaşıyoruz
S:T ben yukarda ne yazdım %90 ı %95 yapınca başın göğe mi erdi
Neyse mesim bitti
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya S:T ben yukarda ne yazdım %90 ı %95 yapınca başın göğe mi erdi
Artis işte
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan
quote:
Orjinalden alıntı: prokizya S:T ben yukarda ne yazdım %90 ı %95 yapınca başın göğe mi erdi
Artis işte
Alıntıları Göster
ula bu kadar yazacağınıza adamı alın, gideceği yere bırakıverin bea.
yogh yogh insanlık ölmüş
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan
quote:
Artis işte
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Furkan
quote:
Artis işte
evet artisim
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
ula bu kadar yazacağınıza adamı alın, gideceği yere bırakıverin bea.
yogh yogh insanlık ölmüş
iş var güç var evde çoluk çocuk var abey etme eyleme