Şimdi Ara

iyi bilenler yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aklıma takılan bir soru var oyunda saray olmayan köyün hammadde kaynakları 10.ç seviyenin üstüne çıkamaz diyor ben sarayı 1. köyüme kurdum.bu sarayı yıkıp daha sonra alacağım 9 veya 15 tarlalı köye mi kurmalıyım yoksa 1. köyümde mi kalmalı?

• Saray kurduğun köyü merkez yapabilip o köydeki tarlaları 19'a kadar yükseltebilirsin...Bu yüzden 15 tarlalı köyü merkez yapıp daha çok tahıl basıp daha çok asker besleyebilirsin...Şimdi şöyle düşün,6 tarlalı köyü merkez yapıp 6 tarlayı 19 seviyede basıpmı daha çok asker beslersin,yoksa 15 tane tarlayı seviye 19a getiripdemi daha çok asker beslersin? :) 19 dediğime bakma,bu oldukça zordur benim daha 17'yi geçen tarlam hiç olmadı,çünkü istenen malzeme için hammadde depolarım yetersiz kalıyor :)
  • evet sarayı mekeze kuracaksın..kurduysa yıkman lazım..15 tarla bulablirsen bıol bol saldrı asker basarsın..yok sa iş zor olur
  • peki arkadaşlar ben yeniyim de nası ele geçirilir 15 tarlalı köy ya da nas bulunur?haritada belli olur mu 15 tarlalı olduğu?veya 9 tarlalı
  • Haritada küçük kareler var fareyi üzerine getir 1-1-1-15 veya 3-4-4-7 felan böyle yazar yeni köy kurmak için 3 tane göçmene ihtiyacın var oyun yönergesinde bak göçmene. ilk köyüne bence köşk kur saray kurma köşk seviye 10 getir sonra 3 göçmen bas.O 3 göçmenle 1-1-1-15 yada 3-3-3-9 tarlalı bör köy kur...
  • o sekilde tım kordinatlara bakmak zor olur..firefox browser kullanın..grasemonkey kurunuz..ardından travian plugins diye aratın..ve firefoxdan kurun..tarla bulucu script var..onla cok kolay bulursunuz..

firefox browser mutlaka kurun bilgisayara
  • dostum tarla bulucu scriplar artık geçersiz:) yani oyuncular artık haritadan gezinerek köylri bulmak yada seçmek zorundalar 2.bi konu saryı kurdugun köyü merkez olarak yapmazsan ilk oyunda açılan köy başkent olarak kalır ve oradaki içsel ve dışsal gelişimleri merkez olarak üst seviyelere kadar geliştirebilirsiniz ancak sarayın kuruldugu yeri aşket yap derseniz ve başkent olursa o zman yapılan seviyelen yan köy niteliginde olacagından seviyeleriniz düşecektir artık o seviyeleri başkent yaptıgınız köyde yniden basmak zorunda kalcaksınızdır aslında işin en mantıklsı bana göre 15 tarlalı yere sarayı kurup ama başkent yapılmamak kaydı ile başkentiniz köşkünüzün kurulu oldugu dier bir köyünüz gözükmeli ve sarayın kuracagınız yerde çift kışla ve çift ahır kurarak askeri üretimi hızlandırıp zamnı geldiginde başkent olarak 15 tarlalı yri yapmanızdır en mantıklsıı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unutulan bişe var asker sadece tahıl ile basılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

unutulan bişe var asker sadece tahıl ile basılmıyo

ama dier köyünden gelen hammadde ile baslılyor
  • saray sadce baskente kurulabiliyor ilk köyüne saray kurma 2. veya 3.köyünü 15 tarlalı al sarayı kurup baskent yap 7/24 assker yap :D
  • Çok kolay bir şey gibi söylemeyin şunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Çok kolay bir şey gibi söylemeyin şunları

bu dediklerimizin hepsi saldırı almadan yapılan planlar hiç saldırı almazsan bunlar kolay ama saldırı alırsan imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.