Bildirim
## ankarada 0 veya 2. el oto teybi taksitle de olmak üzere en ucuz nerdedir??? ##
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Forumda otomuzik arkadaşımız vardı, ona pm atıp yardım alabilirsiniz. Sanırım uzun zamadır girmiyor, attığı mesajlarda mutlaka telefonunu yazmıştır diye düşünüyorum. -
maltepe pazarında deh 6900 ü 350 ye aldım peşin pazarlıkla..... -
maltepe pazarına bak daha önce alacagın ürünleri inceleyip öyle git derim ben kartlarada vade farksız 6 taksit yapıyorlar sanımca 7 maza var pazarlığı sıkı tut derim ben bende oradan aldım mazanı ismini isterse sonra veririm iyi alıs verisler -
Maltepe pazarina yakinim bir gidip baksam iyi olucak gibi saol.. :D -
teşekkürler arkadaşlar yardım için. en mantıklısı sizin de dediğiniz gibi maltepe pazarına gidip bi bakmam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X