Şimdi Ara

ANKARADA BEYAZ TOBLERONE SATAN YER VARMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3 gün önce Hollandadan gelen bi akrabamız bana en büyük boyundan beyaz toblerone getirmiş ve tadı mükkemel(öneririm)şayet Ankaradane kadar arasamda bulamadım bu beyaz toblerondan ve tobleronum bitmek üzere son ısırıkları alıyorum acil yardım..

Bu arada Ankarada yaşıyorum

• Migros yokmu kuzum ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: M10uR

Migros yokmu kuzum ankarada
    http://toblerone-beyaz-cikolata-turkiye-de-de-satilsin.istiyor.us/ bence yok :) egetürk sucukta yok of ulan be neyse en azından dolapta 2-3 kangal var babannem ayırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

http://toblerone-beyaz-cikolata-turkiye-de-de-satilsin.istiyor.us/ bence yok :) egetürk sucukta yok of ulan be neyse en azından dolapta 2-3 kangal var babannem ayırmış

Alıntıları Göster
    real

• quote:

Orijinalden alıntı: buzu

real

Alıntıları Göster
    yemesseniz bişey olmaz

veya bir girişimci olarak beyaz tableron ithalatı başlatabilirsin

not:beyaz tablerone dediğiniz beyaz kutulu olansa ben hep bizim markette görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

yemesseniz bişey olmaz

not:beyaz tablerone dediğiniz beyaz kutulu olansa ben hep bizim markette görüyorum

Arkadaş sanırım hayvani boyuttaki paketleri söylüyor. Yoksa beyazından her yerde var fakat birde onların hayvan gibi olanı var, bizim büyük paket diye bildiğimiz pakedin 2 katı kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

yemesseniz bişey olmaz

Arkadaş sanırım hayvani boyuttaki paketleri söylüyor. Yoksa beyazından her yerde var fakat birde onların hayvan gibi olanı var, bizim büyük paket diye bildiğimiz pakedin 2 katı kadar.

Alıntıları Göster
    bunlar ilk satılmaya başlandığında dedem bana 2 tane getirmişti(normal boy)ama tuhaf bi tadı var 2-3 yıldır yemiyorum ama marketlerde görüyorum(normal boyut)

• quote:

yemesseniz bişey olmaz

O ne lan? "Beyaz kadın ticareti" gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

quote:

yemesseniz bişey olmaz

O ne lan? "Beyaz kadın ticareti" gibi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu tobleronlar beyaz çikolatadan ayrıca yukarıda zeki arkadaşım migros yokmu demiş aradım bulamadım :D iğnelemiyin

• quote:

Orijinalden alıntı: E-KiLLeR

Arkadaşlar bu tobleronlar beyaz çikolatadan ayrıca yukarıda zeki arkadaşım migros yokmu demiş aradım bulamadım :D iğnelemiyin

Alıntıları Göster
    etlik'teki metro grossmarkette vardı her çeşitinden.
    son zamanlarda gitmedim, bi dene şansını
  • quote:

Alıntıları Göster
    odtü a4 naz gıda şenlik zamanı vardı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

Saol hocam bi denerim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

Saol hocam bi denerim :D

Alıntıları Göster
    carrefour kipa migros ve ekzeri marketlerde vardır artık zor bulunan bişey değilki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

carrefour kipa migros ve ekzeri marketlerde vardır artık zor bulunan bişey değilki

Alıntıları Göster
    Konuyla alakasız biraz ama İsviçre'den gelirken 7€'a aldığım bu Toblerone'u BİM de 6 Tl ye görünce içime oturduğu için yememeye karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmAlex

Konuyla alakasız biraz ama İsviçre'den gelirken 7€'a aldığım bu Toblerone'u BİM de 6 Tl ye görünce içime oturduğu için yememeye karar verdim

• quote:

galiba sen markayı tam okuyamamışsın orda le toblerone yazıyodu ve orjinalinden daha güzel tavsiye ederim isterseniz bi ss ile desteklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

quote:

galiba sen markayı tam okuyamamışsın orda le toblerone yazıyodu ve orjinalinden daha güzel tavsiye ederim isterseniz bi ss ile desteklerim

Yanlış görmüş olabilirim haklısın.Ben kabını saklamayı düşünürken onu görünce şok olmuştum Başını okumamış olabilirim

• quote:

Beyler 3 gün önce Hollandadan gelen bi akrabamız bana en büyük boyundan beyaz toblerone getirmiş ve tadı mükkemel(öneririm)şayet Ankaradane kadar arasamda bulamadım bu beyaz toblerondan ve tobleronum bitmek üzere son ısırıkları alıyorum acil yardım..

Bu arada Ankarada yaşıyorum

Hava alanındaki Duty Free'den bulabilirsin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 5 Eylül 2010; 15:05:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

Dark ve normalleri için geçerli Tobleronun beyazını sadee duty freemi ne haltsa oradan bulabildim bugun 4 paket aldım tşk.
  • quote:

Dark ve normalleri için geçerli Tobleronun beyazını sadee duty freemi ne haltsa oradan bulabildim bugun 4 paket aldım tşk.

Ne kadara aldınız acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.