Selam, 12. sınıfım bu yıl ygsden istediğim puanı yapamadım ve 40.000 lerdeyim ve babamın işinden dolayı seneye ankaraya taşınacağız. Ankarada; -Kaliteli öğretmenler barındıran -Rehberliği çok iyi olan -İstediğim zaman etüt vs. alabileceğim -Yayınları,denemeleri sağlam olan -Öğrencinin kapasitesini sonuna kadar kullandırtacak bir dershane arıyorum.
Aklınıza gelen dershanelerin adını biliyorsanız ortalama bir fiyatınıda yazarsanız çok iyi olur.
Mesajım bulunsun
Up up up
Aynur Teziş diye bi dershane var sıhhıye de bi araştır derim bende seneye mezunum bakınıyorum,tavsiyem eğer derecelik değilsen büyük dersanelere gitme.
Bilim dershanesi. Meslek liseli oldugum halde sifirdan basladim, ilk senemde iyi duruma geldim, malesef kazanamadim/ kazanamicamda(ege insaat muh.) cok iyi hocalari var tavsiye ederim. Matematikcimiz odtu 1. mezundu ve cidden catlak denen hocalardan. Birtek fizikcimizi sevmiyorum o kadar. Kendine keyfine gore takiliyor, muhtemelen gider bu sene. Rehberligi cok iyi surekli ilgililer, istedigimiz zaman ders hocasi veya etut hocalarindan etut alabiliyoruz.
yayın kalitesi dışında sınav dershanesi barındırıyo bahsettigin özellikleri
Birazcık hort olacak ama mezun öğrenciye sınavla tam burs veren dersane arıyorum ben de.
bende sınav dershanesine gitmeyi düşünüyorum 8.sınıftayım ama sınava çok yakın yenirenk dershanesi var sonra evimize onlardan daha yakın bilişim- kariyer -gelişim falan var final dershanesi de var ama uzak ne önerrsnz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme