Şimdi Ara

Ankarada Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12. sınıfım bu yıl ygsden istediğim puanı yapamadım ve 40.000 lerdeyim ve babamın işinden dolayı seneye ankaraya taşınacağız.
    Ankarada;
    -Kaliteli öğretmenler barındıran
    -Rehberliği çok iyi olan
    -İstediğim zaman etüt vs. alabileceğim
    -Yayınları,denemeleri sağlam olan
    -Öğrencinin kapasitesini sonuna kadar kullandırtacak bir dershane arıyorum.

Aklınıza gelen dershanelerin adını biliyorsanız ortalama bir fiyatınıda yazarsanız çok iyi olur.

• Mesajım bulunsun
  • Up up up
  • Aynur Teziş diye bi dershane var sıhhıye de bi araştır derim bende seneye mezunum bakınıyorum,tavsiyem eğer derecelik değilsen büyük dersanelere gitme.
  • mesajım bulunsun...
  • takip...
    bana da lazım olacak
  • olgu ve gelişim e gitme de nereye gidersen git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçe ?
  • Bilim dershanesi. Meslek liseli oldugum halde sifirdan basladim, ilk senemde iyi duruma geldim, malesef kazanamadim/ kazanamicamda(ege insaat muh.) cok iyi hocalari var tavsiye ederim. Matematikcimiz odtu 1. mezundu ve cidden catlak denen hocalardan. Birtek fizikcimizi sevmiyorum o kadar. Kendine keyfine gore takiliyor, muhtemelen gider bu sene. Rehberligi cok iyi surekli ilgililer, istedigimiz zaman ders hocasi veya etut hocalarindan etut alabiliyoruz.
  • yayın kalitesi dışında sınav dershanesi barındırıyo bahsettigin özellikleri
  • Birazcık hort olacak ama mezun öğrenciye sınavla tam burs veren dersane arıyorum ben de.
  • bende sınav dershanesine gitmeyi düşünüyorum 8.sınıftayım
    ama sınava çok yakın yenirenk dershanesi var sonra evimize onlardan daha yakın bilişim- kariyer -gelişim falan var final dershanesi de var ama uzak ne önerrsnz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.