Şimdi Ara

Ankarada En Güvenilir Xbox Satan Mağza?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada oturan arkadaşlar varsa xbox alınabilcek en güvenilir yerlerin nereler olduğunu bilen varmı?

• Irmaktoysland
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Irmaktoysland

teşekkür ederim başka önerisi olan varmı ? Şöyle kahraman elektronik kadar iyi olan bi yer
  • PandoraGame Irmaktoysland Japon Armağan Oyuncak(Japon oyuncak sarayı ile karıştırılmasın yerleri izmir caddesindeki pasajın içinde(KonsolMarket)
  • Irmak Toyslandden al işte yeri de kolay.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Yalnız japon armağan biraz kazık gibi geldi xbox elite 799 lira diyo Irmak toyslanda 1 yıl ürün garantisi veriliyomu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahoo! -- 22 Temmuz 2010; 15:03:29 >
  • internetten biraz araştırdım ama ırmak ve japon armağana güvenilmemesi gerektiğini söylüyo herkes başka bi yer bilen varmı? Ankamalldaki Teknosa veya elektroworld den alışverin yapan varmı acaba orası nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahoo! -- 22 Temmuz 2010; 15:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantili mi alacaksın kaçak mı?
    ona karar ver önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

garantili mi alacaksın kaçak mı?
    ona karar ver önce

Dediğinizi tam anlamadım ama FW attırcam o zamanda garanti kapsamından çıkıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahoo! -- 22 Temmuz 2010; 15:37:33 >
  • http://www.konsolturk.com var ama nasıl bir yer bilmiyorum. Ben PS2'yi irmak'tan aldım bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

http://www.konsolturk.com var ama nasıl bir yer bilmiyorum. Ben PS2'yi irmak'tan aldım bir sorun olmadı.

hocam 600 liralık xbox 360 elite 640 lira diyo adamlar
  • Fateeh e git kahraman elektronik aç telefon öde yollasınlar ankaraya buı kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Fateeh e git kahraman elektronik aç telefon öde yollasınlar ankaraya buı kadar basit

kargoya pek güvenmiyorum hocam jasper anakartlı diye yollayıp falcon anakartlı 2. el xbox çıkarsa şaşırmam
  • Pandora' dan al. Soysal pasajının üst katında yerleri.
  • hocam kargo ile al ya. Fatih'ten bahsediyoruz burda ben zamanında (6 ay önce) Atik'ten Xbox 360 Arcade aldım parayı havale yaptım internetten aynı gün içerisinde kargoya verildi. O nedenle en güvenilir Kahraman Elektronikten al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Pandora' dan al. Soysal pasajının üst katında yerleri.

+1
  • Hocam biraz insanları tanıyalım lütfen öyle işleri sadeec ankara dükkanlarında duyduk burdan fateeh i öneriyorsak kendimizde ordan alıp memnun kaldıgımızdan duydugumuzdan okudugumuzdandır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

internetten biraz araştırdım ama ırmak ve japon armağana güvenilmemesi gerektiğini söylüyo herkes başka bi yer bilen varmı? Ankamalldaki Teknosa veya elektroworld den alışverin yapan varmı acaba orası nasıl?

Japon Armağandan almayacaksın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

internetten biraz araştırdım ama ırmak ve japon armağana güvenilmemesi gerektiğini söylüyo herkes başka bi yer bilen varmı? Ankamalldaki Teknosa veya elektroworld den alışverin yapan varmı acaba orası nasıl?

Japon Armağandan almayacaksın zaten.

Hocam dediğim gibi ırmaktada 600 liralık x box 640 lira
  • Üff sıktı bu konular bin tane açıldı böyle konular PANDORA GAME
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.