Şimdi Ara

Ankarada Ford aracım için uygun bakım yapacak firma arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2.el 2011 model bir focus aldım sanayiyi de pek bilmiyorum açıkcası.. Ankarada önerebileceğiniz uygun ve temiz sürekli gidebileceğim bir servis var mı ?

• Valla üstadım.. İyi servise gidersen Lord olursun ama kötüye denk gelirsen cort ederler Ankara'da.. :) birkaç yerden fiyat al kıyasla en temizi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacivert_

Valla üstadım.. İyi servise gidersen Lord olursun ama kötüye denk gelirsen cort ederler Ankara'da.. :) birkaç yerden fiyat al kıyasla en temizi ;)

Zaten cort olmamk için soruyorum ya :) Önerisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Ankarada mail ile fiyat alabileceğim servis yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnrk -- 28 Ocak 2015; 15:15:51 >
  • Üstadım otocase adında bir site var Ankara'da bu siteye girerek aracın ile ilgili taleplerini doldurabilirsin. Sonrasında sitenin ağındaki servislerden teklif alarak işlem yaptırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnrk

Arkadaşlar merhaba 2.el 2011 model bir focus aldım sanayiyi de pek bilmiyorum açıkcası.. Ankarada önerebileceğiniz uygun ve temiz sürekli gidebileceğim bir servis var mı ?

Bundan önceki aracım ford fiestaydı Kazım Karabekirde Büyük sanayi sitesinde İkiler oto var sadece Ford araçlara bakıyorlar işçiliği temizdir orjinal parça kullanırlar , fiyatları gayet uygundur tavsiye ederim.
  • Azim Oto Erol Usta ;)
  • 10 yıldır Focus1 aracımı Yüksel Oto özel Ford servisine götürüyorum. Çok memnunum.

Usta, Of'lu, biraz kırık bir adam. Yalnız tam anlamıyla Ford uzmanı bir adam. Çok dürüst ve güvenilir.

Burda adres, vs. gibi bilgiler var:http://yukseloto.net/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yağ bakimi için
    İskitler helvacioğlu (itfaiyenin yaninda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel oto ford
  • Ankara Şaşmazda BMS Garage 2537. Sokak Eski 9. Sokak Kazım Usta Ankaradaki en iyi ustadır.
  • arkadaşın bahsettiği otocase sitesine girdim ve teklif aldım.Oradan birkaç servis teklif verdi randevulaştık. Yarın gideceğim sonrasında yazarım..
  • Şaşmazda Vizyon Ford vardı Erdal ustaya götürürdüm hep dizel Fiesta varken. Her gidişimde memnun ayrılırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qnrk Q kullanıcısına yanıt
    bende duydum bi siteyi bir arkadaşım aracı için randevu almıştı şaşmazda bi yere gitmiş ve çok memnun kalmış. Sanırım sadece profesyonel servislerle çalışıyorlarmış..
  • Öner Ford Tuncay Usta
    Fordclub a bakmayı ihmal etme.
  • Arkadaşlar otocase.com üzerinden teklif aldım 2 firma teklif verdi ve uygun olana gittim. İstanbul yolunda bi servise yönelendirdiler güzel ve ilgili bir servis.. Siteden giderken çekindim ilk başta açıkcası ama bu sitenin bir arkadaşıun da belirttiği gibi çalıştığı servisler belli bir kapasite üstü yerler. otocase sitesinden aranıp memnuniyet ile ilgili sordular. Sanırım artık burdan teklif alarak giderim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.