Şimdi Ara

Ankarada İş Arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hacettepe Unv. ingiliz dilbilimi bölümü Mezunuyum. Şuanda formasyon alıyorum ve derslerim akşam 6dan sonra. Gündüzleri 5e kadar boştayım.

Paraya ihtiyacım var ve Şuanda ne iş olsa yaparım modundayım, başvurmadığım yer kalmadı, hem online hem birebir bir sürü yer; öncelikle dil kursları, giyim sektöründe satış temsilciliği vs vs. çeşitli işler..

Nedendir bir türlü anlamadım hiç biri olumlu sonuçlanmadı. Bugün de oturduğum semt Etimesgutta çıktım çevredeki dükkanları dolaştım yine yok.

Bildiğiniz bir yer falan varsa bi yardımcı olun ya, nitekim DH çok üyesi olan geniş bir aile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folikür -- 14 Mart 2015; 23:46:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

[size=3]Herkese iyi akşamlar.

Hacettepe Unv. ingiliz dilbilimi bölümünün artık dönemini okuyorum. Ocakta bir aksilik çıkmazsa mezunum. Şuanda haftanın 6 günü boşum ve formasyon almak için 2bin tlye ihtiyacım var.

Şuanda ne iş olsa yaparım modundayım, başvurmadığım yer kalmadı, hem online hem birebir bir sürü yer; öncelikle dil kursları, giyim sektöründe satış temsilciliği vs vs. çeşitli işler..

Nedendir bir türlü anlamadım hiç biri olumlu sonuçlanmadı. Bugün de oturduğum semt Etimesgutta çıktım çevredeki dükkanları dolaştım yine yok.

Bildiğiniz bir yer falan varsa bi yardımcı olun ya, nitekim DH çok üyesi olan geniş bir aile :)

Suriyeli olsan bulurduk da sen üniversiteli çıktın, İst. avrupa yakasında bulabilecek varsa banada bulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Life GuarD

quote:

Orijinalden alıntı: folikür

[size=3]Herkese iyi akşamlar.

Hacettepe Unv. ingiliz dilbilimi bölümünün artık dönemini okuyorum. Ocakta bir aksilik çıkmazsa mezunum. Şuanda haftanın 6 günü boşum ve formasyon almak için 2bin tlye ihtiyacım var.

Şuanda ne iş olsa yaparım modundayım, başvurmadığım yer kalmadı, hem online hem birebir bir sürü yer; öncelikle dil kursları, giyim sektöründe satış temsilciliği vs vs. çeşitli işler..

Suriyeli olsan bulurduk da sen üniversiteli çıktın, İst. avrupa yakasında bulabilecek varsa banada bulsun.

Angarya işler de dahil tüm pozisyonlara yerleşmişler anlaşılan :)

• Tezgahtarlık işlere başvurma.Dış ticaret pozizyonlarına başvur.
  • Sahibinden de iş ilanlarında kargo işi var yükleme boşaltma. Şartları iyiydi bir bak istersen. 20 - 30 kişi alacaklardı ama daha dolmadı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Tezgahtarlık işlere başvurma.Dış ticaret pozizyonlarına başvur.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Sahibinden de iş ilanlarında kargo işi var yükleme boşaltma. Şartları iyiydi bir bak istersen. 20 - 30 kişi alacaklardı ama daha dolmadı galiba.

Tek Kural Ahmet Kural, Dediğim gibi hocam bir dünya işe başvurdum ama dönüş olmadı :)

Kaybedenler Klubü, Link verebilir misin üstadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

http://www.sahibinden.com/ilan/is-ilanlari-lojistik-ve-tasima-kargo-transfer-merkemizde-calisacak-yukleme-bosaltma-elemani-186825821/detay

Teşekkürler hocam link için uğraştığınız için.

Ancak Kazan ters tarafta kalıyor hele ki "VARDİYA SAATLERİ GECE 02.00 - 10.30 VEYA 16.00 - 24.30" bu saatler arasında gidiş gelişimin imkanı pek yok oraya.

• İlanı okumadın galiba dostum servis var.
  • Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    sonradan farkettim hocam, yarın bi arayıp sorayım buraya servisi var mı diye. Tekrar teşekkürler
  • Güncelleyelim konuyu :)
  • folikür kullanıcısına yanıt
    secret cv kariyer net buralardan bakabilirsin part arayan yerler vardır
  • kafelerde genelde part-time arıyorlar, tunalı/bahçeli civarını gezmekte fayda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.