Şimdi Ara

ankarada mezun grubu için dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitle dershaneler olarak sınav-fdd-açı ya gittim görüştüm.sizin öneriniz hangisi ve aramızda bu dershanelere gidip derece yapanlar var mı merak ediyorum.

• up
  • edit: kızılayda olan dershane önerilerinizi bekliyorum bana en yakın orası.
  • kızılayda üçler ve fenbilimlerine bir bak istersen bir çok arkadaşım üçlere gitmişti ve baya memnundu bende fen bilimlerine gitmiştim 2008 de hocalar baya iyiydi ama bizim sınııf baya kaynatıyordu 13 erkek 1 kız vardı bu arada bizim sınıf en alt sınıftı denemelere girip sallayanların sınıfı :D
  • eyvallah hocam da bana öyle bir yer lazım değil işte :D hedef büyük bu sene okul birincisiydim ama bir sene daha hazırlanıcam istediğim yer için.açıkcası dershaneden çok vakit kaybı yaşadım.soru çözdürebilsem yeter zaten bana sadece.
  • up
  • sınav dershanesi akdere şubesine kaydolcam bende yakın olduğundan dolayı orayı tercih ettim giden arkadaşlarımda memnun. 2550 tl ye düştüler anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Dershane Önerisi - Bursa -
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınavla görüştüm hocam ancak pek ilgili değillerdi bana karşı.yani sadece marka olarak gözüme çarptılar direkt olarak.ilgi alaka göremedim gittiğimde pek.açıkcası öğrencinin derdini dinleyen bir dershane olması beni daha çok cezbediyor.diğer şubeleri elbet bilemem ama kızılay şubesi ortam olarak da pek ferah bir ortam sayılamaz.çok dardı merdivenler sınıflar vs.
  • yukarı
  • mf isen nesibe tm isen üçler
  • tm yim hocam ama üçlere giden bi arkadaş vardı hep derece sınıfına muamele gösteriyorlar dedi.ve fiyat nasıl acaba merak ediyorum.
  • bir kez daha yukarı
  • eğer iyi bir sınıfa girebileceğini düşünüyorsan açı'ya git. kimya kadrosu hariç iyi öğretmenleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

eğer iyi bir sınıfa girebileceğini düşünüyorsan açı'ya git. kimya kadrosu hariç iyi öğretmenleri var.

görüştüm zaten hocam kafama da en yatkın olan oydu zaten.bakalım zaten çalışıyorum temel de var inşallah iyi bir sınıfa girebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.