Şimdi Ara

**ANKARADA SPOTTAN UCUZ SİEMENS BAYİİ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

istanbul yolu üzerindeki (FSM bulvarı) ACİTY avm deki siemens bayii türkiyede en düşük fiyat garantisiyle satış yapıyormuş. bende bi uğrayım dedim ; 10s761 çamaşır makinesi ve 24e250 bulaşık makinesi için 1950 tl fiyat aldım, 2 gün boyunca spot dahil her yeri gezdim ama en iyi fiyatı burası verdi, en son ulusta uğradığım spotçular ''abi çok iyi fiyat almışsın ben bile o fiyata veremem dolaşma git ordan al'' dedi bende aldım..siemens(yada bosch) alacak arkadaşlara siddetle tavsiye ederim...

düzeltme
    çamaşır mak:wm10s761tr 1.170 tl
    bulaşık mak.:sn25m230eu 1.000 tl

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 5 Ekim 2009; 12:03:27 >

• Ben de beyaz eşyamı ordan almıştım mayıs ayında. Gerçektende çok araştırmama rağmen daha ucuz bir yer göremedim. Ankara da en çok satış yapan bayi olduğu için fiyatları bu kadar uygunmuş. isteğim üzerine ürünlerimi üç ay depolarında da tuttular. Son derece güvenilir bir bayii. Siemens almayı düşünenlerin burdan almasını öneririm.. Saygılarımla...
  • Yararlı bilgi,teşekkürler...
  • Fiyatlar gerçekten iyi
  • ben oraya sırf gezmek için gitmiştim, derken nişanlımla öylesine bi uğrayıp fiyat alalım dedik, yahu 3 gün dolaştım ulus spot piyasası dahil kimse o fiyata inemedi, öyle oluncada makineleri oradan aldım..
  • keşke izmir de olsaydı.
    daha 4 gün önce siemens ankastre fırın aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.