Şimdi Ara

Ankarada Trafik Felç! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV'de canlı açıklama yapıyor. (Saat 13:40)
    Melih Gökçek: "Çocuklarımız kar tatilini fırsata çevirsinler, eğlensinler"

• quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Ankarada Trafik Felç!

Hangi iletilere cevaben bunları yazmış, onları da gösterebilir misin?
  • quote:

GÖKÇEK TWITTER’DA YANIT VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter’da Belediye’nin çalışmalarının yetersizliğinden şikayet eden bir Ankaralı'nın ''Yollarda buz var, kayıyor'' sitemine şu yanıtı verdi:

Murat inan yollar tuzlu. Nasıl inandırayım bilmiyorum ki, tatsan mı acaba:)

• hadi arabalaradolmuşçulara dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Ankarada Trafik Felç!

Hangi iletilere cevaben bunları yazmış, onları da gösterebilir misin?

Hayır veremem çünkü haberin kaynağı ben değilim.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17220537.asp?gid=373

• Melih efendinin canlı yayındaki incileri...

-yollar açık heryeri açtık heryeri tuzladık..1550 kişi 24 saat çalışıyor..(adamlarda mesai kavramıda yok,heryer açık vatandaş atıyor,videolarda yalan resimlerde)

-ankarada durum içler acısı değil medya abartıyor..(medya abartıyor vatandaş abartıyor forumlar abartıyor haber kanallarına mesaj yazanlar abartıyor galiba)

-Lastiksiz vatandaş yola çıkıyor ondan trafik kitleniyor..(konuşmanın sonundada otobüslerin seferlerinin aksamasını vatandaşın trafikten çekilip toplu taşımayı tercih etmesine bağladı)

-Seferler azalmadı otobisler çalışıyor..ancak zaman zaman otobüslerimizde yolda kalabiliyor,trafiğe takılıyor seferler geçiyor gibi görünüyor ama aslında olay öle değil vatandaş trafikten çekilip toplu taşıma kullanınca talep 1 yerine 3 oluyor ondan böyle (hem trafik için toplu taşıma kullanın de,hem bu kadar kar yağacığını bile bile yeteri kadar otobüsü sefere çıkarma hem olları vatandaş kapıyor hem vatandaşın boşaltığı yolvatandaşın otobüsü tercih etmesinden tıkanıyor anlamadım hiç birşey)

-Arkadaşlarımız bugün sıkıntı olunca daha çok otobis çıkardı

-Biz otobüslerimiz için her türlü önlemi aldık...(iş yerinin önünde durak var ve sadece dünden beri 1 tane zincirli araç gördüm hepsi 4 mevsim dunlop kullanıyor)

-pazara kadar böyle skıntı çekicez buzlanmaya dikkat

-Sabaha kadar başkanlık makamında arkadaşlarla tiwitledim birisi inanmadı bende tadına bak dedim sadece........Öyle bişi demedim medya abartıyor karın tadına bak dedim...

-Ankara böle karı görmedi

• Dikmen ilker girişi

ilker yokuşunu bilenler düşünsün artk :)

Ankarada Trafik Felç!

Ankarada Trafik Felç!

Ankarada Trafik Felç!

• Melih Gökçek sayesinde Ankaralıların yüzünde, şartlar ne kadar kötü olursa olsun, gülümseme eksik olmuyor. Allah kendisinden razı olsun

bu arada başlığa yazdıklarımızdan dolayı forumdan yakında uzaklaştırma alırız sanırım. zararı yok

herkese iyi forumlar, kolay gelsin..yolda izde kendinize dikkat edin arkadaşlar...
  • fakat kar da sağlam yağıyor ama bu gidişle merkezde yarım metre olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Bizim okulun gölbaşı kampüsünü bile tatil yaptılar..İnanılmaz bir kar var hakikaten..

Bizim okulda cacıktan bir tatil bile yağmadılar helal olsun diyorum 30 cm kar varken derslere devam eden rektörlüğe.. BAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

Bizim okulun gölbaşı kampüsünü bile tatil yaptılar..İnanılmaz bir kar var hakikaten..

Bizim okulda cacıktan bir tatil bile yağmadılar helal olsun diyorum 30 cm kar varken derslere devam eden rektörlüğe.. BAN

Bilkent bile tatil oldu, en son 2007 de yarım gün tatil olmuştu. Geçmiş olsun size hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

NTV'de canlı açıklama yapıyor. (Saat 13:40)

Melih için gayet normal sözler bunlar. 2007 ağustosta ankarayı 1 ay susuz bırakmış, tvye çıkıp ankaralılar şehir dışına tatile gidin deöişti çözüm olarak :)
  • Bence her iki taraftada hata var...

Birincisi kış lastiği olmadan,zincirsiz trafiği çıkan sivri zekalardan dolayı;

İkincisi işini yapmayan, yol tuzlamasını yapmayan belediyeden dolayı;

Ankarada şu an trafik ölü!!!

Yazıklar olsun!!!!

Yakışmadı başkente!!!!!!

Ben şunu merak ediyorum, Ankarada zaten tüm yıl en fazla bir hafta kar yağar. Ondada bağıra bağıra söylerler kar geliyor diye... Topu topu 1 hafta çalışacak. Belediye şimdi çalışmayacak ise ne zaman çalışacak! Yahu benim parktan bahçeden öte esas bu şekilde zor durumda kalınca yardıma ihtiyacım var. Park yapmış bahçe yapmış, kaldırım yapmış bunlar benim için öncelik değilki. Benim için öncelik kar gibi zor koşullarda belediyeden hizmet alabilmek. Dost zor günde belli olur demişler. Zor günde yanımızda belediye yok. Hiçbir çalışma yapılmıyor. Herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda. Hele kış lastiği olmayan, birde zinciri olmayan koca kafalılar olunca o zaman seyreyle sen cümbüşü!!!!

Yazıklar olsun...

Utanıyorum Türkiyenin başkentinde yaşadığım için!!!

Ne zaman bitecek bu utanç!!!

Kar yağışı kesilincemi yol tuzlayacak bu ekipler!!!!!!!

Ne yazacağımı şaştım!!!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aynı anda Odtü'deki binaları yıkıyordu, ortasından yol geçiriyordu, Eymir Gölü'ne halka açıp klasik Ankara Şenliği olarak İsmail Türüt, Ebru Gündeş, İsmail YK konserleri verdirtiyordu

quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

NTV'de canlı açıklama yapıyor. (Saat 13:40)

Melih için gayet normal sözler bunlar. 2007 ağustosta ankarayı 1 ay susuz bırakmış, tvye çıkıp ankaralılar şehir dışına tatile gidin deöişti çözüm olarak :)

• quote:

Ankarada Trafik Felç!

adam resmen dalga geçiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

Bilkent bile tatil oldu, en son 2007 de yarım gün tatil olmuştu. Geçmiş olsun size hocam

Valla en son 97 de tatil olmuş ODTÜ de.. Napalım be teknik okul canın sağolsun,

Amaher şeyi devletten beklememek lazım

öğrenci dediğin kendi tatilini kendi ilan edecek.. :D

• Belediye herzaman olduğu gibi rezalet bir sınav verdi. Tek bildikleri kömür, makarna dağıtmak.
  • Arkadaşlar aman ha geç çıkmayın eve... Saat 5 den sonra buza çekiyor, yollarda rezil olursunuz. Belediyeden zaten ümidi kestik, kendi başımızın çaresine bakacağız....

Amman ha gecikmeyin önemli işiniz yoksa...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tüm alışveriş merkezleri kapanmış çalışanlar eve dönüyorlar..
  • "Her yeri tuzladık, inanmayan yalasın"
    bu nasıl bişeydir allahım,

"Kar lastiğine ne para verecem, 10 gün kar yağıyor bunun için 1500 TL ilave masraf yapmaya değmez"
    zihniyetine sahip onlarca, yüzlerce araç sahibine de, trafiğin içine ettikleri için
    yolda kalmış binlerce onbinlerce araç sahibi 2 gündür küfrediyor.

Üstelik kışlık lastiklerin sadece karda işe yaradığını düşünenlere
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.