Şimdi Ara

Ankarada Trafik Felç! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haluk hocam, arkadaş tecrübeli; senin benim lafımı dinlemez. Zaten böyleler olmasa kaportacılar nerden ekmek yiyecek, değil mi ama?

Polis bile aşırı kar olan yerlerde zincirsiz olanları geri gönderiyor, kar lastiği zincir olmadan karlı havada yola çıkmak saçmalıktır.
  • valla ben dün şunu gördüm insanlarımız karlı havada kullanma konusunda biraz bilgisizler.
  • dün çok zolukla eve geldik
    şuan işe gıdecem gıdemıyorum
    i.nokta. melihihi seviyoruz
  • melih açıklama yapmış radyolarda,
    armada önünde eskişehir yolunda 3 araba yan kalmış, araba sahipleri öylece bırakıp gitmişmiş,
    ondan yol açılamamışmış..
    A.B.Belediyesi bilmem kaç aracıyla çalışıyomuşmuş....
    yalanın daniskası....
    akşam numunelik bile olsa bir tane araç görmedim yollarda...
    melihe oy verenler vermeye devam......
    avrupa ödüllü ankaraya selam......
  • Tabi, belediye çalışmadığı için İncek Bulvarı dün benim gördüğüm kadarıyla beş kere temizlenmişti ki tipi 10 dakika sonra yolu yeniden kapatıyordu.
  • şu an yıldızda 45 cm kar var arabayı temizlerken ölçtüm bu havada kar lastiğide yaramaz zincirsiz çıkılmaz...

turan güneş kapalı bu arada...
  • Yükümlülüklerini yerine getirmeyen belediye kadar yükümlülüklerini yerine getirmeyen araç sürücüleri de suçludur benim nazarımda. Üstelik bir de kar lastiği fizibilite çalışması yapılmış ki evlere şenlik. O arkadaşa önerim, aracına kasko da yaptırmasın nasıl olsa senede kaç defa trafik kazası atlatacağız ki. İstanbul'da yaşayanlar bilir, her ne kadar yoğun kar yağsa da ana yollarda gerek araç bolluğundan gerekse belediyenin efektif çalışmasından çok fazla kar birikmesi ve buzlanma olmaz (gizli buzlanmayı saymazsak). Evim Kurtköy'de bilen bilir, Pendik E5 altı ile arada 5 dereceye yakın sıcaklık farkı olur. Ona rağmen doğru dürüst buzlanma olmaz bizim muhitte ama ben işimi şansa bırakmadım ve paraya kıyıp kar lastiklerini taktım. Hiç bir şey benim sağlığımdan ve arabamdan daha değerli olamaz.

Değinmek istediğim bir nokta daha var. Dün haberlere baktım da sanırsınız ki asıl kışı İstanbul yaşamış gibi haberlerin tamamına yakını İstanbul ile alakalı. Türkiye'nin başkentinde vaziyet günlük güneşlik sanki. Ailem vasıtasıyla Ankara hava durumu hakkında bilgi aldım maalesef ülke başkentinin hava durumundan bihaber yaşıyor. TV kanallarına sesleniyorum: ÜLKE İSTANBULDAN İBARET DEĞİL!

• kızılayda cok onemlı ısım var,elvankentten aracla hayatta gıtmem mıllet 3 saatde gıtmıs acıkcası yemıyor otobusle bıle gıtmek ama ne yapcagım işler onemlı :(
  • evin önüne indim aracımın üzerinde 30-25 cm kar vardı onun temizledım
    aracı bıraz çalıştırdım
    şimdi yola çıkacam otobüsle havaalanına gidecem bakalım gidebılırsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

Yükümlülüklerini yerine getirmeyen belediye kadar yükümlülüklerini yerine getirmeyen araç sürücüleri de suçludur benim nazarımda. Üstelik bir de kar lastiği fizibilite çalışması yapılmış ki evlere şenlik. O arkadaşa önerim, aracına kasko da yaptırmasın nasıl olsa senede kaç defa trafik kazası atlatacağız ki. İstanbul'da yaşayanlar bilir, her ne kadar yoğun kar yağsa da ana yollarda gerek araç bolluğundan gerekse belediyenin efektif çalışmasından çok fazla kar birikmesi ve buzlanma olmaz (gizli buzlanmayı saymazsak). Evim Kurtköy'de bilen bilir, Pendik E5 altı ile arada 5 dereceye yakın sıcaklık farkı olur. Ona rağmen doğru dürüst buzlanma olmaz bizim muhitte ama ben işimi şansa bırakmadım ve paraya kıyıp kar lastiklerini taktım. Hiç bir şey benim sağlığımdan ve arabamdan daha değerli olamaz.

Değinmek istediğim bir nokta daha var. Dün haberlere baktım da sanırsınız ki asıl kışı İstanbul yaşamış gibi haberlerin tamamına yakını İstanbul ile alakalı. Türkiye'nin başkentinde vaziyet günlük güneşlik sanki. Ailem vasıtasıyla Ankara hava durumu hakkında bilgi aldım maalesef ülke başkentinin hava durumundan bihaber yaşıyor. TV kanallarına sesleniyorum: ÜLKE İSTANBULDAN İBARET DEĞİL!

Buraya yazıyorum bu arkadaşlar bir süre sonra Başkenti resmi olarak İstanbul yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06
    Incekte oturuyorum. Surekli kar kureme araclari calisiyor ancak biyere kadar. Firtina ile beraber yagan karin ustesinden gelmek hic kolay degil. Hele birde karla beraber trafik felc olduysa bu araclarin nasil temizlemesini bekliyorsunuz? Sucu belediyelere atmadan once bize dusen onlemleri almaliyiz. Kar lastigi yoksa bile toplu tasima kullanilmaliydi.

saçma saçma konuşmayın hangi toplu taşımadan bahsediyorsunuz siz ? Dün çankayadan etliğe kadar yürüdüm. Ne belediye çalışanı ne polis vardı yollarda. 2.5 saat yürüdüm ana caddeden 8 tane otobüs geçti. Neresine bincez bunların çatısınamı çıkacak millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06
    Incekte oturuyorum. Surekli kar kureme araclari calisiyor ancak biyere kadar. Firtina ile beraber yagan karin ustesinden gelmek hic kolay degil. Hele birde karla beraber trafik felc olduysa bu araclarin nasil temizlemesini bekliyorsunuz? Sucu belediyelere atmadan once bize dusen onlemleri almaliyiz. Kar lastigi yoksa bile toplu tasima kullanilmaliydi.

saçma saçma konuşmayın hangi toplu taşımadan bahsediyorsunuz siz ? Dün çankayadan etliğe kadar yürüdüm. Ne belediye çalışanı ne polis vardı yollarda. 2.5 saat yürüdüm ana caddeden 8 tane otobüs geçti. Neresine bincez bunların çatısınamı çıkacak millet

toplu taşıma mı toplu taşıma ne arar la bazarda.

• İncek'te kar devamlı yağdığı için sağlıklı bri ölçü veremeyeceğim ama yerde en az 40 cm kar var, çukurlarda 1.5 metreye kadar çıkıyor. Peder eve gelirken aradı, iki kürek kap gel, aşağıda saplandım diye. Kar lastiği ve dört çekiş bile fayda etmiyor. Böyle zamanlarda şöyle bir şeyler lazım:

Ankarada Trafik Felç!
  • dikmen kızılay arası iki gündür yürüyorum toplu taşım yok olsada zaten gitmiyor otobüse binip içinde 3 saat oturmaktansa tabana kuvvet yapıyoruz belediye tamamen alakasız
  • azcık resim yükleyelim de konu şenlensin çetin emeç bulvar bütün resimler ana arterler
     Ankarada Trafik Felç!
  • BİR BELEDİYE BU KADAR MI İLGİSİZ OLUR YA HARAM OLSUN ALDIĞIN PARALAR
  • bu milletede iyilik yaramıyor kardeşim belediye daha ne yapsın.
    ankarayı parisle, venedikle romantizimde yarışır bir kent yaptı yinede laga luga bitmiyor.
    bir yağmur yağıyor şehir gondolla gezilecek kıvama geliyor.
    bir kar yağıyor bütün kent sokaklarda kar altında yürüyor. varmı dünyada böyle bir başkent
  • Ne yazık ki halkımız dünden, o trafik karmaşasından ders almamış. Sabah yine kış lastiksiz ve zincirsiz yola çıkıp yokuşlarda kaydıkları için, tedbir alıp yola çıkan diğer araçların da geçişini engelleyen sürücüler gördüm. Kuveyt Caddesi- Cinnah'dan Oran istikametine yaklaşık 1.30 saatte gelebildim. Düşündürücü olan; yolda kalan araçların bazılarının taksi, dolmuş gibi ulaşım sektöründen ekmek yiyen ticari araçlar olmalarıydı. Neden tebdir almazlar anlam veremedim. Toplu taşıma kullanabilse iyi ama otobüsler, dolmuşlar seyrek geçmekte ve tıkabasa dolu. Ayrıca sabah geldiğim güzergah boyunca yol açan, tuzlama vs. yapan ekip görmedim.
  • devam, kendi mesajlarımı editleyemiyorum bu arada cevap yazabiliyorum sadece sanırım sorun var burası dikmen kavşağı ve dikmenin yüz karası
     Ankarada Trafik Felç!

dikemn vadisi nin altındaki çankaya tarafına giden yol
     Ankarada Trafik Felç!

meşhur dikmen yokuşu
     Ankarada Trafik Felç!

yokuşun aşağısı
     Ankarada Trafik Felç!

dikmen caddesi ve yürümeyen trafik
     Ankarada Trafik Felç!

• Orda yine trafik var, burda insan yok.

Bu arada kar lastiği olmayıp yolda kalan ve trafiği kilitleyenlere de selam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.