Şimdi Ara

ANKARAGÜCÜ'nün hali ne olacak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 101 yıllık mazisi olan takımımız Ankaragücü can çekişiyor.
    Cemal Aydın'ın ısrarlı çalışmaları ile klupte adam akıllı futbolcuların hepsi gitti.

Geöen sezonun yedek takımı ile mücadele etmek durumunda kaldık.
    Taraftar ise kırk parça olmuş.
    Gerçek Ankaragüçlüler ise staddan elini çekmiş.
    Tribünler bomboş.

Ne olacak bu Ankaragücü'nün hali???...!!!

• siyasi olacak ama;oy veren sizsiniz tabiri caizse mal meydanda , ankaragücü ne yapsın
  • Beter olsunlar
  • İnşallah kümeye düşerler ...
  • Bursa yardim eder size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Bursa yardim eder size.

Hani o meşhur sezonda kardeşleri Ankaragücü'nün Bursaya yardım ettiği gibi (!)
  • hiç bir takım için umarım küme düşer dememişimdir ama ankaragücünün düşmesini yıllarca istiyorum herhangi bir düşmalıktan fln değil haksız yere çıktıkları için düşsünler adam gibi çıksınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E oy veren Ankaragüçlüler yine.
  • Koltuk kavgası Ankaragücünü bu hale düşürdü.Cemal aydın babasının kulübü zannetti herhalde habire köstek oldu.Bırakın başkaları denesin yönetmeyi.Böyle kavgalarda zararı hep kulüp görür.Şuan 2 lig için rekabet edebilir kadrosu var Ankaragücünün.
  • yazık valla futbol ruhu olan bir tarafatr kitesi vardı türkiyenin acı gerçeklerini ben hep ankaragücü taraftarlarında görmüşümdür fakir gecekondu mahallelerinde yaşan insanların takımıdır ankaragücü erman toroğlununda tuttuğu takımdır
  • 2. lig ordanda 3. lige
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yazık valla futbol ruhu olan bir tarafatr kitesi vardı türkiyenin acı gerçeklerini ben hep ankaragücü taraftarlarında görmüşümdür fakir gecekondu mahallelerinde yaşan insanların takımıdır ankaragücü erman toroğlununda tuttuğu takımdır

Türkiye'nin en fazla tinerci,esrarkeş ve küfürbaz trübünün Ankaragücü.Umarım düşerlerde akılları başlarına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yazık valla futbol ruhu olan bir tarafatr kitesi vardı türkiyenin acı gerçeklerini ben hep ankaragücü taraftarlarında görmüşümdür fakir gecekondu mahallelerinde yaşan insanların takımıdır ankaragücü erman toroğlununda tuttuğu takımdır

Türkiye'nin en fazla tinerci,esrarkeş ve küfürbaz trübünün Ankaragücü.Umarım düşerlerde akılları başlarına gelir.

Ankaralı arkadaşlarım eger arka yapmak istiyosan. Kavga çıktıgında senin arkanı kollucak birileri olsun istiyosan ankaragücü maçlarına gidiceksin derdi bana hep..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.