Şimdi Ara

Ankaralı arkadaşlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskişehirden ankaraya gidicem uçağim 4.10da hızlı trenle geçicem sanırım havaş arabaları kalkmış belko gelmiş yerine sitesinden baktım her yarım saatte bir geçiyor tren garının karşısından şimdi sormak istedigim şey benim tren 2de ankarada olcak 2.30daki servise binsem yetisirmiyim sizce uçağa ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetişirsin hocam. İstiyorsan 5 lira daha fazla ver Havaş'a bin 15 dakikada Esenboğada olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Yetişirsin hocam. İstiyorsan 5 lira daha fazla ver Havaş'a bin 15 dakikada Esenboğada olursun.

Havaş var mı varsa binim tabi kaldırıldı diye biliyordum.belkoyla kaç dakika sürer sizce ordan ???

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Yetişirsin hocam. İstiyorsan 5 lira daha fazla ver Havaş'a bin 15 dakikada Esenboğada olursun.

Havaş var mı varsa binim tabi kaldırıldı diye biliyordum.belkoyla kaç dakika sürer sizce ordan ???

Havaş devam ediyor diye biliyorum. Belko ise kaç dakikada varır bir bilgim yok. Güzergahlarını bilmiyorum çünkü. Aşti-Gar ve Havalimanı olarak çalışıyor. Gardan sonra Havalimanına mı gidiyor Aşti'ye mi gidiyor onu bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem. Siz garanti olsun diye inince havaşı öğrenin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Havaş devam ediyor diye biliyorum. Belko ise kaç dakikada varır bir bilgim yok. Güzergahlarını bilmiyorum çünkü. Aşti-Gar ve Havalimanı olarak çalışıyor. Gardan sonra Havalimanına mı gidiyor Aşti'ye mi gidiyor onu bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem. Siz garanti olsun diye inince havaşı öğrenin.

Hocam belko ordan direk gidiyor ama tren garı esenboğa kaç dakika sürer onu merak ediyorum

• hocam senin ineceğin yer ulus tarafı oluyo. uçak kalkmadan 1 saat önce orda olman lazım işini şansa bırakma daha erken git yarım saatten fazla sürebilir ulustan hava alanına geçmen
  • ucakla tren gari arasi imkansiz 30 dk da o hantal havas otobusleri ile taksi tutsan bir ihtimal ama ondanda emin degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angaralı olmak ayrıcalıktır. İş başvurusunda bu bebe angaralı diye işe alırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.