Şimdi Ara

ankaralı maceracı ruhların tesadüfen keşfettiği koşeler? caddeler? parklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankaralı olarak kalabalıktan hiiç hoşlanmam herkesin bilmediği ya da ugramadıgı yerleri avlıyorum resmen. denizi de yok olsa bir sahıl boyu yuruyus cok ıyı gelir. malesef bu yuzden kötünün iyisi diyerek küçük kucuk bazen alakasız yerlerde bulunmaktan keyif alıyorum, bazen tren istasonun arkasında bir yer var kahvemizi alıp oraya gideriz kalabalık uzak ve kimseyle muhattap olmadan ( ne kadar bıkmışsam artık :)) orda şehri izler kafa dinlleriz kuş dolu , güneşli, kimse rahatsız etmez herkes kendi halindedir. bir nebze doğa ozlemeimizi de gideriyoruz. surekli oraya ya da parka da gidilmiyor. hep aynı park hep aynı taş manzara. mogan eymir gölbaşı mavi göl... demeyin ne olur. kızılcahamam karagol demeyin.. boyle yerleri kastetmiyorum.. böyle herşehirde sana iyi gelen bir cadde bir köşebaşı bir bank bir teras ne bileyim hep filmlerde mi olur. mesela önceden yaşadığım şehirde balık tutmak için tesadufen bir yer keşfettik jandarmaya aitti ama dağın kayalıklarına tutunarak dar bir patikadan geçip kendimize uygun bir yamaçta balık tutuyorduk etrafı bomboş kucuk bir sahil gibi (kayalıkların içinde kalmış) sıkılınca patikadan aşağıya inip yuzuyorduk koşa koşa dolmuşu yakalayıp yine şehrin merkezine donuyorduk. var mı boyle keşfettiğiniz ya da çeyizinizde sakladığınız güzel yerler?

• Merhaba;

Aslında konu gerçekten güzel iyi bir soru hemde iy ibir yerden sorulmuş bir soru...Ankara!da oturan ya da yıllarca oturmuş arkadaşlar buradan cevaplıyacağına eminim.
    Bende bildiğimce Ankara'lı olmasamda bir kaç şey yazmak isterim..

Megan diycektim tam hocam.. bıkma derecesine gelmişssiniz.Aslında çok iyi gezmişssiniz seçenek pek kalmamış gibi görünüyor.Ama sorunuza nasıl bir cevap geliceğini merak ediyorum yani Ankara!da bu seçeneklerden başka bir seçenek varmıdır? Açıkcası merak ediyorum.Sorgun göleti nasıl ?Soğuksu milli parkı?Tuz gölüne gitmeyi denediniz mi? mesela benimde merak ettiğim yerlerden biridir.heryer beyaz rahatlatıcı biri durum...
  • tuz gölüne niyetlendik,trafikçiler bekleme yapmamıza izin vermediği için devam ettik o yuzden birşey diyemeyeceğim, bayramdı. artık o kadar olmasın yol cunku araba yok artık ve bu yıla kadar çok uzak mesafelere gittiğimiz için ( bütün avrupayı biraz zor olsa da gördük çok şükür mesela orada bile keşmekeşten uzak bir köşe aradık orda ne buldun derseniz buyuk bir hipermarket var onun duvarında oturduk butun gece Coop'du galiba. başka aklıma gelen antik bir park vardı kuyruk gorduk.gorunce de eklendik hemen. sonra anladık ki italyanın köylü hayırseverleri ihtiyacı olanlar için tarlalarından evlerinden yumurta pizza seftali makarna vs. getirmiş. oturup sessizce yemeğini yiyor herkes kimse kimsden bişey istemedi teşekkur ettik gittik yolumuza.boyle özel bir an, nefes alacağın bir yer aradık oralarda bile. artık ankara içi olsun evimden çıkıp gideyim :) çok uzak ya da isim bir yer olmak zorunda değil. yani ODTÜ gibi bir yer olabilir. iyi esnaf lokantaları vardır ya oranın herseyı baskadır işte insana kendini oyle hissettiren açık alanlar da var. 2016yı kendine cadde park sokak bakarak bitiriyordu benn.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dannyhan -- 28 Aralık 2016; 11:47:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.