Şimdi Ara

Ankaralılar Toplanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konu dışındaki Ankaralı kardeşlerim. Bir Ankaralı olarak sizden şehrimizde gezilecek görülecek yerler, yapılacak şeyler tavsiyeleri istiyorum. Aktivite, hobi, müze, sergi, alışveriş her şey olabilir.

• şehrin girişlerinde kapılar var, bolca avm var, 1 kg çekirdek alıp; Kızılay / Karanfil Sokak, Dost Kitapevi önünde oturup geleni geçeni seyredebilirsin ( apaçileri gördükçe haline şükredersin ) Kaleye çıkıp 2-3 fotoğraf çekersin. AKM'de hafta sonu fuarlar oluyor, ucuza birçok eşya satın alabilirsin. Avmleri söylemiştim değil mi ? bunlardan ibaret, arkadaş çevren yoksa yapacak çok da bir şey yok aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Anitkabir
    2.Kizilay meydani
    3. Ulus
    4. Hamamonu
    5. Ankara kalesi
    6. Atakule
    7. Dikmen vadisi
    8. Kugulupark
    9. Bahcelievler 7. Cadde
    10. Tunali hilmi

Buralari gez sonra gel tekrar yazarim sana :)

• bahçeli 7. Caddede takılabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

şehrin girişlerinde kapılar var, bolca avm var, 1 kg çekirdek alıp; Kızılay / Karanfil Sokak, Dost Kitapevi önünde oturup geleni geçeni seyredebilirsin ( apaçileri gördükçe haline şükredersin ) Kaleye çıkıp 2-3 fotoğraf çekersin. AKM'de hafta sonu fuarlar oluyor, ucuza birçok eşya satın alabilirsin. Avmleri söylemiştim değil mi ? bunlardan ibaret, arkadaş çevren yoksa yapacak çok da bir şey yok aslında.

Teşekkürler önerileriniz için. Arkadaş çevrem var, burada büyüdüm ama galiba her şeyi yaptık yeni bir şeyler arıyoruz. Belki bir şeyler keşfetmemişizdir umuduyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

1. Anitkabir
    2.Kizilay meydani
    3. Ulus
    4. Hamamonu
    5. Ankara kalesi
    6. Atakule
    7. Dikmen vadisi
    8. Kugulupark
    9. Bahcelievler 7. Cadde
    10. Tunali hilmi

Buralari gez sonra gel tekrar yazarim sana :)

Her birini 100 kere gezmişimdir
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    20 yildir ankaradayim 1kg cekirdek alip karanfildeki dostun onunde oturup geleni geceni seyretmek aklima gelmedi. Allah razi olsun yarin ilk isim onu yapmak olacak :D

• panora,kızılay avm,365,kentpark,antares falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

panora,kızılay avm,365,kentpark,antares falan filan

Buralardan bıktık işte hocam ya sürekli avm insana hiçbir şey katmıyor.
  • Valla 20 yıldır Ankara'dayım düşününce hep aynı şeyleri yapıyoz harbiden. Devlet tiyatrolarında güzel oyunlar oluyor onlardan birine bilet al belki yapmamışsındır diye şeyettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Valla 20 yıldır Ankara'dayım düşününce hep aynı şeyleri yapıyoz harbiden. Devlet tiyatrolarında güzel oyunlar oluyor onlardan birine bilet al belki yapmamışsındır diye şeyettim.

İyi fikir hocam bizde güzel oyun var mı diye bakıyorduk bu aralar.
  • Önerilere devam lütfen Ankara' da izlemek değilde yaşamak için neler yapılabilir?
  • Bahçeli 7de her gün kanalizasyon patliyor öyle mekanin a . ..yum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.