Cepa ve Tunali daki d&r lari ve kizilay/cayyolu dost kitabevini 4-5 gundur diablo 3 sorulari ile taciz ediyorum, bugun hepsi Ankara ya 4-5 tane CE gelecegini, 15 inde normalini bile bulabilirsek sansli olacagimizi soyledi. Hatta d&r lar 16-17 si gibi gelir diyor. Mediamarkt ve Electroworld hakkinda bilgisi olan varsa paylasabilir.
Vatan ile de konuştum 17-18 mayis , CE gelmeyecek dediler.
Dostum ben de konuştum ve bana CE gelmeyecek denildi.
4-5 tane CE gelse bile kime yetecek. Bu saatten sonra açıkcası CE alıp almamaya kafayı takmak yerine oyunun çıkışının keyfine bakmak lazım. Son 3 gündür oldukça sinirliyim Aral'ın bu son rezilliği yüzünden. Artık kendileriyle hiç işim olmaz. Akşam üstü dosta uğrar tekrar sorarım son durum nedir diye. Bir değişiklik olursa haber veririm.
quote:
Orijinalden alıntı: nlp
Dostum ben de konuştum ve bana CE gelmeyecek denildi.
4-5 tane CE gelse bile kime yetecek. Bu saatten sonra açıkcası CE alıp almamaya kafayı takmak yerine oyunun çıkışının keyfine bakmak lazım. Son 3 gündür oldukça sinirliyim Aral'ın bu son rezilliği yüzünden. Artık kendileriyle hiç işim olmaz. Akşam üstü dosta uğrar tekrar sorarım son durum nedir diye. Bir değişiklik olursa haber veririm.
Evet haklisin, bende guncellerim burayi.
Bu aral'a ne küfür edilse az gelir.Alayına kibrit suyu...Ankaralıları madur ettiler şereflilerrrr...