Şimdi Ara

Ankaratıplı yaşıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet eskiden buralarda bolca takilirdi.Dr maaşı paylaşıp tıp istemeyen insanlari etki altına alıp onların hakkına girerdi.Gencecik insanlar zaten daha ne istediklerini bilmedikleri bir surecteyken belkide bazılarına hayatlarının hatasını yaptırdı tıp seçtirerek.Su aralar kendisinden haber alınabiliyor mu yoksa acilde surundugu için buraya vakti mi kalmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum ondan başka kimse burada doktor maaşlarını paylaşmıyor tıp için çalışıyorum ama maaş konusunu tam bilmediğimden motivasyonum dusuyor

• Artık maaş paylaşmaya gerek yok herkes yüksek aldıklarını biliyor zaten

Eskiden paylaşmamin nedeni herkes düşük alıyor sanıyordu

Tıp secmek demek hayatin hatasını yapmak değildir saçmalamayın bence

Acilde surunuyor değilim okul zamanında acildeyken 2 günde 1 giderken simdi ayda 6 gün gidiyorum 25 günü tatil ve ve acildeki 24 saatin 10 saatini aktif çalışıyorum

Tersine boş vakitlerinde inanılmaz derece arttı ve boş vakitlerimde bol bol geziyorum asistanlikta atanan kadar daha çok gezeceğim, yazdığım yer muğlaya yakın sonbahar gelmeden tadını çıkarıyoruz

O yüzden buraya giremiyorum

Ve internlukte yaptığımız sonda takmak. Ekg çekmek, hem venozden hem arterden kan gazı almak, sütur atmak, pansuman yapmak gibi işlemlerin hiçbirini acilde yapmıyoruz bazen sütur atıyoruz o da bazen o yönden baya rahatız internluge göre baya rahatız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Ekim 2024; 18:24:38 >
  • İlk maasinda ayın 15inde alacağım o zaman atarim burada calisanlar eylülde geçen ay teşvik dahil toplamda 120 aldıklarını söylediler

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sen ilk maaşı daha almadın mi?Bence ilk maasinla forumdaki hepimize yemek ismarlamalisin 1000liralik.Zaten 30kisi anca var forumda. :)

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Ayin 22sinde göreve başladım o yüzden ilk maas gelecek aya sarktı 

• Sen 120 den fazlasini hakediyorsun.Sen 350de alsan helal hoş olsun derim.Peki sectigin bir il mi geldi yoksa kuradan istedikleri yere atayabiliyorlar mi

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Evet seçtiğim yer geldi zaten %90ı ilk 2 tercihine yerlesti

600a yakını da genel kuraya kaldi

• İnsanın seçtiği yerin gelmesi çok güzel hayırlı olsun.Arada bir şeyler karala (bordro dışında)foruma ama ricam kimseyi etkilemeye çalışma çoğu kişi aklı başında değil senin attığın bir bordroyla gider tıp yazar bazı insanların yapısı cidden tıpa uygun değil bir omur bu meslekte lanet ede ede çalışır.

Hocam devlet üniversitelerinde bir tıp profesörü ve doçenti ne kadar maaş alıyor?

• Bölümden bölüme degisir cerrahiler ile dahiliye arasında baya fark var biri 10 alıyorsa diğeri 40 alir

Mesela sizin okulda kvc profesörü ne kadar alıyordur?

• Hiç sormadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.