Şimdi Ara

ankastre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben türk.net adsl hizmeti almak için başvurdum. fakat daha hala ankastreye kurulum yapılmamış. aradığım hiçbir yer de çözüm sunmuyor türk net arıza kaydı oluşturdu ama kimse gelmedi daha. nasıl bir yol izlemem lazım acaba?

• @TurknetDestek sizin bağlantı kaydınızı Telekom tarafına iletmiştir, onlar program dahilinde bağlantınızı sağlayacaklar.
  • kayıt oluşturuldu fakat daha çözülmedi. türnet topu saha ekiplerine atıyor. bu kadar uzun sürmesi normal mi? 29 hazirandan beri bekliyorum. kimden kaynaklı çözemedim.
  • sleepingatlast S kullanıcısına yanıt
    Normal değil bu kadar geç sürmesi, bazen TT ekipleri kasıtlı olarak bu tarz şeyler yapabiliyor.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Ev kurulumunu yapan adam yazlık olduğu için zaten iptal olacak diye uğraşmadıklarını söyledi. Açıkçası pek imkan vermedim ama şu ana kadar inanmaya başladım. İşin kötü yanı, pandemi sebebiyle dersler online o sebeple bağlatıyorum ortada sıradışı bir durum var. Şikayet edebileceğim yer de yok. Turk.net aracılığıyla oluşturdum şikayet fakat zannetmiyorum. Email atmadığım yer kalmadı. En son il müdürlüğüne gideceğim artık.
  • sleepingatlast S kullanıcısına yanıt
    Sizin kesin çözümünüz Türk Telekom bağlatmak, o zaman mecbur gelecekler kurulum için. Daha sonra isterseniz Turknet'e geçersiniz taahhüt bitince.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMBİ DOLABI YALITIMI
    11 yıl önce açıldı
    Tavsiye ankastre fırın
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.