Bildirim
ankastre
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@TurknetDestek sizin bağlantı kaydınızı Telekom tarafına iletmiştir, onlar program dahilinde bağlantınızı sağlayacaklar. -
kayıt oluşturuldu fakat daha çözülmedi. türnet topu saha ekiplerine atıyor. bu kadar uzun sürmesi normal mi? 29 hazirandan beri bekliyorum. kimden kaynaklı çözemedim. -
Normal değil bu kadar geç sürmesi, bazen TT ekipleri kasıtlı olarak bu tarz şeyler yapabiliyor. -
Ev kurulumunu yapan adam yazlık olduğu için zaten iptal olacak diye uğraşmadıklarını söyledi. Açıkçası pek imkan vermedim ama şu ana kadar inanmaya başladım. İşin kötü yanı, pandemi sebebiyle dersler online o sebeple bağlatıyorum ortada sıradışı bir durum var. Şikayet edebileceğim yer de yok. Turk.net aracılığıyla oluşturdum şikayet fakat zannetmiyorum. Email atmadığım yer kalmadı. En son il müdürlüğüne gideceğim artık. -
Sizin kesin çözümünüz Türk Telekom bağlatmak, o zaman mecbur gelecekler kurulum için. Daha sonra isterseniz Turknet'e geçersiniz taahhüt bitince.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X