Bende evime ankastre alacağım,Bosch mu Arçelik mi karar veremiyorum.Beyaz eşyalarım bulaşık mak,çamaşır mak. Bosch'tan almıştım çok memnunum.ama Arçelik'in modelleri ve parmak izi bırakmaz özelliği yüzünden kararsız kaldım.Davlumbazlarıda daha dekoratif ve çeşit çok birde fiyatlar daha uygun bosch'a göre..Ama boschtaki bazı özelliklerde Arçelikte yok.Kararsız kaldım.. Ben fırın,mikrodalga fırın,cam seramik ocak ve davlumbaz alacağım.Mesela çocuk emniyeti Arçelikte sanırım yok..Web sayfasında çok ayrıntılı özellikleri yok,yada gerçekten bütün özelliği o kadar bilemiyorum artık..Fiyat olarak çok aşırıya kaçmadan orta fiyatlarda ürün alacağım.Önerilerinizi bekliyorum...Çok teşekürler...
Buarada ben inox almak istiyorum.Beğendiğim modeller bunlar:
BOSCH Fırın
HBN43W350 Fiyat:1.337.00 Ürün Özellikleri Multifonksiyonel Fırın Fırın arka duvarında EcoClean temizlik sistemi Granit emaye geniş iç hacim Vario ızgara Tamamen cam iç kapak Elektronik saat 3'lü teleskobik tepsi sistemi Enerji sınıfı : A Bağlantı kablosu (1,20m) ve fişi Çocuk emniyet tuşu Gömülebilir düğme
BOSCH OCAK PKF645E01E Ürün Özellikleri Dokunmatik kontrol 4 yıldırım hızı ile ısınan ocak gözü 1 çift halkalı ocak gözü Ayrı sensör tuşları ile ocak gözü kumandası 11 kademe elektronik ocak düğmeleri Kaynatma elektroniği Dijital göstergeli üstten kumanda Her ocak gözü için 2'li artık ısı göstergesi Emniyet için otomatik kendi kendine kapanma Ana şalter Çocuk emniyet tuşu Dekorsuz hızlı ısınan cam seramik FİYAT:1.626.00
BOSCH OCAK 2.SEÇENEK PKF675T01E Ürün Özellikleri Dokunmatik kontrol 4 yıldırım hızı ile ısınan ocak gözü 1 çift halkalı ocak gözü Ayrı sensör tuşları ile ocak gözü kumandası 17 kademe elektronik ocak düğmeleri Kaynatma elektroniği Dijital göstergeli üstten kumanda Her ocak gözü için 2'li artık ısı göstergesi Emniyet için otomatik kendi kendine kapanma Ana şalter Çocuk emniyet tuşu Her ocak gözü için kapanabilir timer özelliği Dakika uyarıcısı Her ocak gözü için hafıza fonksiyonu Dekorsuz hızlı ısınan cam seramik FİYAT:1.422.00
BOSCH DAVLUMBAZ DKE665R Ürün Özellikleri Metal çerçeveli cam ve entegre kumanda Bacalı veya bacasız kullanıma uygun Bulaşık makinesinde yıkanabilen metal yağ filtresi Aydınlatma: 2x20 W gücünde halojen lambalarla Tuşlar ile dijital gösterli elektronik kumanda 3 güç kademesi, ve 1 yoğun kademe Otomatik olarak yoğun kademede ek havalandırma Maksimum havalandırma kapasitesi 550 m³/ Ses değeri (IN/EN 60704-2-13' e göre): 58 dB (re1pW) (normal kademede 400 m³/h çekiş gücü FİYAT:1.765.00
Sadece şunu bilin yeter,arçelik teknolojisi olmayan ve taklitle geriden takipçi bir firmadır,gerçek olan markaları alın siemens,bosch,elektrolux,whirpool,miele,amana vb gibi,arçelik kendi kendinin sonunu hazırlıyor ama halkın bundan haberi yok,50 yılda tek yaptıgı ürün yok saçma sapan raf dizaynları dışında,ondanda ben uyuzum ya ,bir logoyu bile yapamayıpta yurt dışında yaptıran firmadan hayırmı gelir.
Elbette Siemens-Bosch.Arçelik Siemens'e fason mal yaptırmış ve onu birebir taklit eden bir firmadır. Siemens-Bosch pahalı geliyorsa Profilo alabilirsiniz,Bosch-Siemens'in denk modellerde aynısıdır.
önerileriniz teşekkürler...Aslında profilo'da olabilir.Ama dediğim gibi Arçelik'teki çeşit hiçbirinde yok.Yani fiyat aralığındaki çeşitler estetiği beğendim.Ama işin teknik kısmını bilemiyorum tabiii.Yani görünüm herşey demek değil ...
Peki şu Arçelik parmak izi bırakmaz İnox ankastre için ne diyorsunuz??Yani çok cazip,inox un en büyük derdi leke olduğu için...
Bişey daha 1.fırçalanmış çelik,2.aliminyüm,3.inox,4.çelik.... bunlardan hangisi daha kalitelidir??Fiyatları birbirinden farklı,ben alüminyüm için kalitesiz derken baktım alüminyüm daha pahallıymış
siemens yada bosch
Ben de sizin gibi araştırıyorum ariston da kampanya var . bakmanızı öneririm.
ARKADAŞLAR BENMDE ANKESTRE DAVLANMAZ VE SET ÜSTÜ OCAK ALACAM ESTY DİYE Bİ MARKA VAR TANIDIĞIM BİRİ BUNU ÖNERİYOR BANA ALAYIMMI SİZCE Bİ SORUN OLURMU BİRDE GÖRÜNTÜ AYNI VE FİYAT MAKUL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme