Şimdi Ara

Anker Soundcore Liberty Air Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anker Soundcore Liberty Air Kullanıcıları Kulübü

Sanırım kulaklığı pek alanlar yok
    Amazon üğzerinden satın aldım bir iki gündür deniyorum ancak bazen ses karşı tarafa çok iyi gitmemekte. Müzik olarak oldukça güzel bakalım denemeler devam ettikçe görüşlerimi belirtirim.

Basın Metni:
    quote:

Bluetooth 5 bağlantı teknolojisi, 20 saat konuşma süresi, dokunmatik kontroller ve IPX5 sertifikasıyla gelen Liberty Air, müzik dinlerken en derin baslardan, gür tizlere kadar bir detayın kaybolmamasını sağlıyor.

Kulaklık setinin içinde barındırdığı çift mikrofon, arka plan seslerini karşı tarafa iletmeyen gürültü önleme özelliği ve karşı tarafın sesini her iki kulaklığa yansıtan stereo sistem, en kalabalık ortamlarda daha net görüşme yapılabilmesini sağlıyor.

Bluetooth 5 bağlantı protokolünün yanı sıra FPC anteniyle gelen Liberty Air, tek adımlı eşleştirme özelliği sayesinde ilk kurulumun ardından şarj kutusundan çıktığı anda akıllı telefon ya da tabletlere bağlanıyor. iOS ve Android cihazlarla uyumlu çalışan kablosuz kulaklık, şarj çantasıyla 20 saate kadar aktif kullanım vadediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 25 Mart 2019; 9:39:0 >

• "Kristal berraklığında telefon görüşmesi" sloganıyla ürün satıp, 20 tl'lik android kulaklık kadar ses iletişimi yapamamak.

Anker'in kendi ürettiği ürünlerle, satın altığı markalar arasında dağlar kadar kalite farkı var. Soundcore becerememiş bu işi.

Ben de amazondan satın aldım, ertesi gün iade ettim.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Görüşme kalitesini beğenmediğiniz için mi iade ettiniz? Veya müzik dinlemek için kendi segmentlerine göre iyi midir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada anlatılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Evet konuşmada karşı tarafa iletilen ses kalitesi gürültülü ortamlarda çok iyi değil ama onun dışında gayet başarılı bir kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

"Kristal berraklığında telefon görüşmesi" sloganıyla ürün satıp, 20 tl'lik android kulaklık kadar ses iletişimi yapamamak.

Anker'in kendi ürettiği ürünlerle, satın altığı markalar arasında dağlar kadar kalite farkı var. Soundcore becerememiş bu işi.

Ben de amazondan satın aldım, ertesi gün iade ettim.

Kulakiçi kulaklık iade yapılabiliyor mu? Anker Soundcore Liberty Air Kullanıcıları Kulübü 

Liberty air 2 düşünüyorum fikri olan var mıdır? 3 ay önce satışa sunulmuş ancak çok yorum yok henüz.

Pro'su çıkmış aynı zamanda henüz Türkiye'ye gelmemiş ama bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.