Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
12.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam mic bu kabloyla ama stereo ses bluetoothla mı olacak planınızda?

bu arada ben Q10 almıştım geçen sene ve windows vs bluetooth harika uyumu ile Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! kullanamayacagımı o zaman anladım.

Yani binbir review inclemee var internette ve bir kişi bile bunu söylemiyorçok ilginç

tabi biz de bunu tahmin edebilirdik; neden oyuncu headsetlerinin ayrıca bir çubukla baglanıyor PC ye diye - işte bu yüzden.

Hocam ben kafayı bozup JBL Quantum 800 aldım.

** usb dongle var, yani pc ye tak sorunsuz Gamer headset.

** Bluetooth var, cep telefonuna bağla, ses zaten çubuk mic tipi oldugu için pırıl pırıl.

** ANC var! hem Pc hem cepteyken çalışıyor.

** Adamlar üşenmemiş Stereo jacki de 3 kanal yapmışlar yani PC ile stereo ses+mic kabloyla da kullanılabiliyor.

** oyun+chat sırasında - oyun vs chat sesi arasında basitçe ayar yapan bir çevirmeli düğmesi var, inanılamz rahat. skype vs oyun sesi arası ayarı yapıyor.

tabi 1.300 tl verdim o ayrı Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! 

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Q30'un kutusundan çıkan kablo yerine bu kablouyu Q30'a bağlıycam hocam. Böylece stero da mic de kablodan geçecek. Ama mic kablonun üzerinde yani cihazdaki mic kullanılmıyor iki boğum bağlanabildiği için cihaz tarafındaki uca.

Ama dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Kaç inceleme izlediğimi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle sizin benim gibi binlerce insan bilgisayarında aynı anda stereo ve mikrofonu kullanamayınca nasıl yani demiştir :D

Çözüm aslında dediğiniz gibi bu noktayı planlamış cihazlar almak veya PC için ayrı kablosuz için ayrı bütçe ayırmak.

Ben hem sporda kablosuz kullanmak hem de eve geldiğimde PCye kablolu mikrofonlu bağlayıp toplantıma girmek gibi bir hayalle böyle bir şey yapıyorum ama bakalım yiyecek mi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Yerse benimxe haberim olsun 🤣 gelen bonusla alayım kablodan, yok yemezsse ona göre birde pc için bakalım kulaklık

• M S G kullanıcısına yanıt
    Aklımdan çıkarsa yarın akşam dürtün hocam tekrar o gün hem kablo hem kulaklık gelecek büyük ihtimalle.

Hocam malesef yanlış bilgiye sahipsin. Stereo olarak çalışmöıyor evet ama pc ses ayarlarından gözüken handsfree açıklamalı çıkışı seçerseniz bt kulaklıklarla çok raat toplantı vs yaparsınız. ben aylardır bu şekilde çalışıyorum, Life2, Q20, Q30 üçü de bu şekilde, Q10 da geçti elimden ama onuınla konuşmayı denemedim ama mantık aynı.

he bu bahsettiğim seçenek seçili iken müzik vs kötü oluyor ama :)

ek olarak q10 da olmayan kablodaki mikrofon Life 2 modelinde vardı, q20 ye dikkat etmedim ama onda da yoktu galiba. vortex kablosu da sanki mikrofonlu gibiydi diye kalmış aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Kasım 2021; 13:42:22 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

Bluetooth baglayıp hdm mic hem kulaklık olarak kullanılıyor değil mi? Arkadaşların dediği bt olmayan bilgisayarlada kablo bağlantısı için sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Q10 için denemediğim şey kalmadı Hands Free seçiliyken evet mikrofon çalışıyor ama bırakın kötü sesi deep noise harici hiçbir şey duyulmuyordu.

Taotronics marka farklı bir üründe dediğiniz gibi handsfree seçince düşük kalitede de olsa duyabilıyordum sesleri.

Ancak gerçekten aşırı düşük kalite. Oturup discordda arkadaşlarla konuşurken oyun oynuycam vs yapılamaz kesinlikle. Maks olacağı ben 5 dk mikrofonu kullanırım sonra kapatırım derseniz katlanılır belki o ses kalitesine. Diğer türlü imkansız.

Hands Free seçeneğinin bazen gözükmeyip stereo arasında geçiş yapmanın zulüm haline geldiğini de düşününce ben bunu çözüm olarak görmüyorum maalesef.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Bluetooth olan Windows/Mac bilgisayara bağlantıdan bahsediyoruz. Maalesef böyle bir sorunu var Bluetooth kulaklıkların bilgisayarla.

Hocam kabloyla kullansak sorun olur mu?

• İşte orda da şöyle bir sorun var, kutudan çıkan aux kablo sadece stereo aktarımı yapıyor. Mikrofonu aktarmıyor cihazdaki.

Önceki mesajımda attığım üzerinde kendi mikrofonu olan aux kablo ile bağlayıp deneme yapacağım. Bu şekilde sorunsuz olacak sanırım PC kullanımı. Denedikten sonra konuya update geçerim.

• bende jabrada var mikrafonu değiştirince calısıyor gayette net ? Bu mikrafon sorunu nedir anker de aldım yine aynı şekil kablosuz mikrafonuda seside çalıştırırım diye düşünüyorum.

Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL !

Hocam ben toplantılar vs. için kullanmayı düşünüyordum öyle sipariş geçtim eğer sorun varsa iptal etmem gerekebilir diyeceğim fakat başka cihaz da alınmaz. Siz Aux ile deneyin bakalım umarım sorun olmaz.

• olayın özeti basit arkadaşlar ;

[b]Bluetooth ve windows ile;

3 kanal ses iletimi Yapamazsınız.

yani stereo sesle oyun oynarken veya müzik dinlerken, aynı anda microfonu kullanamazsınız.

çeşitli sürücü kurcalamaları ile yapabileceğiniz en fazlası;
    mono sesle oyun oynarken arkadaşlarınızla chat yapmak.

Ama bu haliyle ne Starcraft, ne Csgo hepsi çöp.
    Q30 alıp mono sesle oyun mu oynanır

EDIT: Toplantı yapmak yani insan sesini mono olarak duymak sorun degil zaten de, q30u bunun için almıyosundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Kasım 2021; 14:22:37 >

oyun vs için zor tabi, ama onu istiyorsan wireless bağlantılı olanı alman lazım. ben toplantı için yazdım. ne dip ses ne başka bişey duydum. kulak içi olanlar mikrofon kalitesinden kaybediyor ama kafaüstü olanlarda konuşmada sıkıntı yok.

işin içine stereo ses gerektirenbişey girerse başka. ayrca bt kulaklık oyun için uygun değil zaten. amaç oyunsa seçim baştan yanlış

oyun oynayacak ta gidip blutut cihaz almasın aga :) gecikme vs de yapar zaten. ki konuşma gereği duymadığın oyunlarda bt kulaklık ta kullanılır :)

• Toplantı için düşük maliyet bunu öneririm.

Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL !
    Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL !akakce.com
    Logitech H150 Beyaz Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-h150-beyaz-mikrofonlu-fiyati,761633.html

jabra elite 45h kablosuz kulaküstü bluetooth kulaklık var oda çok net öneririm. Anker yarın gelir bakalım o nasıl.

ayrıca mic alınabilir veya webcamin mic kullanılabilir hocam,

ama böyle olacağını çoğu kişi bilmiyor, reviewlerde belirtilmemiş , uyarmak lazım.

NEden gamer headsetlerin ayrı bir usb dongle-çubuğu var ki, blueooth dururken diye merak edenler, nedenini şimdi anlamıştır

Ben yanlış anladım o zaman sanırım. Benim için bir sorun yok doğrusu benim ayrı kablolu oyun kulaklığım var, bunu normal kullanım için düşünüyordum.

hocam mantıklı görünüyor denemeniz sonucunu yazarsanız sevinirim, tabi amazondaki o ürünün üretilme amacı belki de tam olarak, mic siz kulaklar içindir.

BuArada Ankerin basit bir pin ekleyip 3,5mm jack inde mic çıkışı sağlamaması resmen çamur.
    Sonradan aa diyip
    Q35e koymuş bunu.. hadi biraz da onu satalım.

Q10, ve motion plus sahibi olarak, Ankerin bu çakallığını da unutmam.

bende bluetooth dongle ve Q10 var. Q30 siparişi de verdim gerçi. :)

Akşam bluetooth ile bağlanıp kulaklığın kendi mikrofonu çalışıyor mu test edeyim sizin için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.