Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
12.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sapıtmalar discord, zoom vb. iki kanalında kullanıldığı yerlerde başlıyor hocam o tarz uygulamalarda test ederseniz süper olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt

Siz Q10 hangi rengini kullanıyordunuz? 2-3 hafta oldu sanırım q10 kırmızı ve siyah sipariş verdik kırmızı olanda dediğiniz sorunu yaşadık aynı anda mikrofonla kullanılmadı fakat siyah olanı şuanda da kullanıyorum hem kulaklık hem mikrofon toplantılarda vs sorun olmadı hiç sanırım siyah kırmızıdan sonra üretilmiş.

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Kırmızı kullanıyordum, cidden böyle bir durum varsa komedi

HB üzerinden 4 tane almıştık açıklamasında belirtiliyordu aslında onu göze alarak sipariş verdik 2 arkadaş mac kullanıyor biz 2 kişi de windows kırmızıyla bi deneme yaptık mikrofon çalışmıyor dedik bide siyahı deneyelim siyahta çalışınca bizde şaşırdık:) zoom slack dc kullanıyorum sorun olmuyor.

Q30 bir elime gelsin baya merak ediyorum sonuç ne olacak çok karışık dönüşler şu an 😄

• Ses kalitesi iyimi, müzikteki enstrümanların karakterleri belli oluyormu vokaller iyimi bas tiz dengesi iyimi acaba kullanan bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kırmızıda mikrofon sorunu olduğunu pek sanmıyorum. ofiste 3 kişi kullanıytor bunu toplantılarda. ben de merak ettim şimdi yeğenimden geri alayım dicem de şimdi geldi aklıma o da ebada vs kullandı.

• siyahı tekrar aynı fiyata düşmüş kaçıran varsa.

• Kafaüstü tüm kulaklıklarda bu şekilde olacaktır malesef, spor yaparken kulak içi kulaklıklar kullanmak gerekiyor.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

çubuklu mic hariç genelde çok başarılı olmuyorlar.

yani toplantı vb öncelikli olup da Q30 Q10 filan almak biraz garip )))

GEçen sene aldıgım mor renkte,

sürücü ayrlarını değiştirerek,

mono ses+ mic

veya

stereo ses

arasında geçişler yaptım ama hakkaten uğraşılmaz.

insansesi duymak konusmak için mono ses gayet yeterli,

ama oyun oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Kasım 2021; 12:47:41 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

niye ki, telefondan vs müzik dinler, tv ye bağlar ordan takılır. wifi olunca sadece pc ye mahkum kalıyorsun, plaza insanı da oyun oynamıyor, saydığım diğer işlerde kaliteli sese ihtiyaç duyuyor, spora giderken takıyor yolda takıyor vs.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

hocam" bence" diyim o zaman;

** overr-ear kulaklıklar daha hantal oldugu için spor için biraz geri planda aklıyor (kulakiçi lazım )

** çubuk mic olmadıgı için konuşmada çok başarılı değil - amacı o da degil aslında , ( öncelik toplantı vb ise - bunun için diger tipler var.

** öncelik oyunsa zaten oyuncu headset degil bu ama konusma olmadan oynanacaksa idare edilebilir ( oyun için oyuncu headsetler var usb dongle olan)

Yani "Öncelik" önemli.

• sizce kablolu jbl t500 mü yoksa bu q30 mu daha kaliteli ve daha yüksek ses verir ?

• Ne yaparsam yapayım (Hands Free modunda bile) Q10 modelini Windows bilgisayarımda mikrofon + stereoyu aynı anda kullanamamıştım. Şimdi aynı bilgisayarda Q30 Hands Free ile mono/kalitesiz ses çıkışıyla da olsa ses veriyor.

Mikrofonlu aux kablo olayına hiç bulaşmayın. Hem ses kalitesi düşüyor hem de kulaklığın sesi mikrofona yansıyor.

• Bu arada ANC'si için herkes kötü demiş. Kötü hali buysa gerçekten pahalı ve kaliteli bir kulaklıkta ANC nasıl hissettirir aşırı merak ettim.

100 dolar altı kulak üstü ANC'li kulaklıklarda en iyi ANC performansı gösteren kulaklıklardan birisi olarak aday gösterilen bir kulaklık Q30. Buradaki arkadaşlara SONY WH-04 versek onu da beğenmezler.  

• Benim hala kargoya verilmedi yahu pazartesi aldık

• Az önce spordan çıktım ara ara ulan düşecek mi kafamdan dedirttmesi dışında herhangi bir problem yaşamadım. Özellikle ANC ile salonun havalandırma sesi kesilince baya keyifli geçti spor. Q10 da yaşadığım hayal kırıklığı sonrası Q30 şu an için keyifli gidiyor.

kablo olmadı yani hocam,

digeri evet zaten sürücü aylararından oluyor windows bluetooth ayarlarında birini deaktif yapıyorsnuuz digeri acılıyor vs.

bu arada Q10daki hayal kırılkıgı hangiş konuydaydı?

ses / fiyat olarak hala harika benim için,

büyüklük agırlık ksımı goreceli ben sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Kasım 2021; 19:47:41 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Q10 Hands Free seçiliyken ses vermiyordu bende.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.