< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! (5. sayfa)
-
-
An itibariyle q10 266 TL q30 614 TL HD 458bt 930 TL sennheiseri mi alsam q30 mu kararsız kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldım ve iade ettim. Kesinlikle almayın hiç iyi değil. Ses ten anlamayan amatörler alabilir. Ama kaliteli ses arayan sakın almasın beş para etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisini almayalım hocam..
-
600 tl ye ne bekliyorsun hocam ?
Ben siyah anker q30 kullaniyorum .is geregi yolculuk yapiyorum anc parasina gore mukemmel...
Bu siteden anc puanina bakabilirwiniz...
rtings.comThe 7 Best Noise Cancelling Headphones - Spring 2021: Reviewshttps://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-feature/active-noise-cancellingTransparan yani kulaklik kulagindayken disariyi duyma modu ve 2 cihaza baglanma harika. Kulakligi alinca ekolayzir ayarlarini akustik olarak degistirin. Kulak pedleri kulagi tam saran yapida... pubg de tam ses kasamadim ama ses de gecikme yok bu arada
-
689 tlden almıştım, iptal edip biraz önce 614 TL den aldım.
-
pc de kullanırken baya fark yaratıyor 40 küsür tlye almıstım
-
ben kulaklığı çok beğendim. kalite hissi çok iyi, Q10’dan daha küçük ve hafif. Arabada müzik açıkken ve kulaklıkta hiç bir şey çalmıyor taktım, gürültü engellemesi fiyatına göre güzel bence. Bi tuhaf hissettim. :D
sporda kullanmak için almıştım ama sporda kullanmaya kıyamıyorum.
Bizimki daha kargoya verilmedi 🤣
siz ne zaman aldınız? ben pazartesi aldım.
Bende pazartesi aldım daha kargoya verilmedi verilse bir gün içerisinde elime ulaşacak
Bende dün aldım Sony mdr1 rbt ile arasında fark olacak mı merak ediyorum
Kargoya verildi mi
ali expresden 700e getırmıstım dun 2.yi aldım hastalık bu teknoloji
-
amatör değilsen 689 liralık kulaklıkla ne işin var? kisinlikli ilmiyin, hiç iyi diğil, özgüvene bak.
eğer alan varsa bu arkadaşı dinlemesin, bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi bluetooth kulaklıktır, fiyatı 1-2 ay sonra 1000-1100 liradan aşağı olmayacak. muadillerinin fiyatı daha yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Kasım 2021; 13:23:25 > -
jabra elite 45h vardı bende bu aldığım anker soundcore life q30 jabradan ses kalitesi olarak bir tık daha iyi ama mikrafon olarak jabra daha iyi.
-
Ben aldım hocam . Ve benim ihtiyacımı gayet iyi karşılıyor . Kalite ve performans anlamında piyasanın en iyi ürünü bu bence .
-
Siz mobil uygulamadan kargoya verilip verilmediğini takip ederken pat diye geliyor... =)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke öyle olsa destek kaydıda oluşturduö 3 kez haşa kontrol ediliyor , gelen giden olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X