< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! (7. sayfa)
-
-
bende de oluyordu
-
SONY WH04 denedim, taktığın anda sağır olmuş gibi oluyorsun :) onun yanında q30 un anc si patates, belki bunları kıyaslayanlar iyi değil diyordur :)
-
Sony denemedim ama bu kulaklığın ancsi çok iyi gelmedi bana. Elbette iş yapıyor ama wow mükemmel demiyorsun
-
orası öyle ama fp olarak bence en iyi kulaklık. mesela sony 4 ün son sesi bana çk kısık geliyor, bunda bir süre sonra ben kısmak zorunda kalıyorum :)
-
her şeyi güzel, bas mid tiz ses yüksekliği vs yeterli ama gelgelelim kafamda durmuyor, durması için extra çaba harcıyorum. o yüzden iade yada satacağım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de iade etmeyi veya satmayı düşünüyorum. Ama bir taraftan da elden çıkarınca aynı paraya yeniden alamayacak olmak düşündürüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet rakibi yok bu fiyata, ama durmuyor abi, rahat hareket edemiyorum,kullanamadıktan sonra bi espirisi kalmıyor:( iade onaylanırsa iade olmazsa satış
Kötü oldu bu durum alalı 1 ay neredeyse olacak sanırım günden günde daha az kullanmaya başladım kafayı baya ağrıtmaya başladı aliexpresste kafayla temas olan noktaya çözüm bulmuşlar yastık satılıyor fakat onlarında fiyatı yüksek
-
Q10 için kesinlikle daha ağır ve konforsuz bir kulaklık deniyor hocam, kullanan hemen hemen herkes bunu söylüyor. Aslında Q30 için konfor bakımından pek şikayet olmazdı, en azından referans olarak neye kıyasla rahatsız belirtilirse daha iyi karşılaştırma yapılabilir.
-
Merhaba arkadaslar. Elimde 2 adet HB den alinmis q30 mevcuttur. Ilkini 689tl den almis idim. Sonrasinda 614tl ye dusunce 1 adet daha aldim. Jelatini ustunde acilmamis kutuda olan, siyah renkli ve 689tl fatura bedelli olani (faturada gorulebilir.), aldigim tutar uzerinden Cankaya Emek/Bahceli bolgesinde elden satabilirim. Aksi halde pazartesi gunu iade edecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeadam -- 20 Kasım 2021; 10:17:10 >
PC'de mikrofonlu kullanmak için, mikrofonlu kabloyla kullanmanın dışında farklı bir yöntem var mı arkadaşlar? Bluetooth dongle ile kullanacağım herhalde ufak da olsa harici bir mikrofon gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 23 Kasım 2021; 12:42:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende aldım ama 749 tl den 689 tl lik fiyatı kaçırmışım
-
hocam takip edemedim ama şöyle bir şey denk geldi
AKG N700NC Kablosuz Bluetooth ANC 50 tl de kupon aldım 809 tl ye geldi , iki tane kulaklığım sanırım ankeri kullanıcam akg yi satıcam
-
sağolun hocam vallaha hiç dikkat etmedim ,, keşke takip etseydim neyse sağlık olsun izmirdeyim . bana tek artısı şuan için şimdi al ocaktan sonra öde kampanyası yararlı oldu , akg de typc ve blutetooht 5.0 yok özellik olarak q30 dan düşük gibi ama ses olarak merak ediyorum açıkcası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X