Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
12.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü 614 tlye almıştım şimdi tedarik edilemediği için iptal edilmiş fakat 814 tlden ürün hala satılta ne yapabilirim ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taotronic soundsurge 90 var bende, arkadaşta da bu anker q30 var. Karşılaştırma imkanım oldu. Anker bariz kaliteli tavsiye ederim. ANC olayı uçak yolculuklarında inanılmaz bir rahatlık sağlıyor. Uçak, otobüs çok seyahat ediyorsanız bu kulaklıklar tam ideal.

• M S G kullanıcısına yanıt
    Siyah renk mi almıştınız? Ben lacivert aldım hazırlanıyor aşamasında.
    E devletten tüketici hakem heyetine başvuruda bulunabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Lacivert aldım. İptal edildi üstelik iptal edilmemesini telefonda beni arayan mh çalışanına iletmeme rağmen hangi talep türünde açmalıyım şikayetimi

• man utd kullanıcısına yanıt
    6502 sayılı kanunda yer alan diğer talepler seçeneği üzerinden başvurdum. Çünkü ürün tarafımca iptal edilmedi ve iptalinin sağlanacağı konusunda bilgi verilmedi ve benden onay alınmadı. Söz konusu ürün tedarik edilemiyor olarak iptali sağlandı ama satışı 236 tl farkla devam ediyor aynı satıcı üzerinden gerekli görüntüleri ve mesafeli satış sözlemesinide alıp pdf haline çevirerek başvurumu yaptım bakalım

Sikayet var'a da yazin, gorsun millet yaptiklari adiligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    Onuda yazdım hocam yayınlandı

• Dumanus kullanıcısına yanıt
    Anker Soundcore Life Q30 Bluetooth Kablosuz Kulaklık 689 TL !

Şikayet vardaki şikayetime istinaden aradaki fiyat farkı olan 236 tl yi çek olarak tamımladılar bende gidip siyahını aldım aynı zamanda thhdende süreç başlatmıştım oda savunma istenmiş şekilde şuanda muhtemelen tüketiciyle anlaşma sağlandı şeklinde düşecek

• Kulaklık bana da ulaştı. Harika çok beğendim. Paylaşan arkadaşa teşekkürler

• 11.11'de alıp ürünü hala kargoya verilmeyen var mı acaba ?Lacivert renk almıştım yarın kargoya verilecek gösteriyor,bir sorun çıkmaz umarım

• erengiray1 E kullanıcısına yanıt
    Ben 8inde almıştım 5. Gün sonunda iptal ettiler thh den süreç başlattım ve şikayet vara yazdım aradaki fiyat farkını çek olarak tanımladılar ve bugün yeniden satın aldım

Benim de yarın 5.gün olacak aynı şekilde olursa ben de sizin gibi yaparım hocam teşekkürler

• Çok iyi fiyat vermişler, yakalayanlar olmuş güle güle kullansınlar.

• Arkadaşlar, 689 liraya bu kulaklığı aldım. Ancak sanki bir dip ses var gibi geliyor bana. İlk defa böyle bir kulaklık kullanıyorum. Bu tür kulaklıklar için bu durum normal mi? Bu bir sorunsa iade edeceğim.

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Ben aradaki tam fiyat farkını aldım elimde ss görüntüleri ve açtığım taleplerin görüntüleri ile şikayet var ve thh ye başvuruda bulunmuştum . Dün yeniden satın aldım aynı fiyattan bugün kargoya verdiler

• basyigit B kullanıcısına yanıt
    Soundcore programı üzerinden ekolayzır ayarı yapmalısın ardından düzeliyor standart hali kötü geliyormuş incelemelerde ve yazılanlar bu şekilde

• Ürün elime 11 kasım günü geçti. Denemek için iki üç saat dinledim. Üründe hiçbir sıkıntı yok, ama beni tatmin etmedi.

Ürünü elden çıkarmayı düşünüyorum. Forumda olup da indirimli fiyattan alamayan arkadaşlarım, almak isterlerse bana özelden ulaşabilirler.

Ürünü 689 liraya aldım.

İade etmek yerine niçin satmaya kalkıştım? Bazen kulaklık iadelerinde sorun çıkarabiliyorlar. Hiç uğraşmak istemediğim için satmayı düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basyigit -- 16 Kasım 2021; 16:26:34 >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt

hangi açılardan kötü sizce

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.