Şimdi Ara

Anket...Ps4 mavi ışık hatası alan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışından cihaz alan arkadaş varsa içindeki garanti kılavuzunun tr bölümünde scee bu ürünü avrupa ekonomik bölgesine dağıtması halinde bosna hersek isviçre italya vb ülkeler veya türkiye de dağıtılması durumunda garanti bu ülkelerde geçer.

sizden ricam bu garanti klavuzunun dış yüzünü ve bu yazının bulunduğu sayfanın fotosunu çekip bana pm atarsanız çok sevinirim. ben sony tr ile görüştüm. elimdeki ürünü geri gönderdiğim için almanyaya benden bu yazının ıspatını istedi bölge müdürü. eğer yurt dışından alan arkadaşlardan biri bunu yollarsa sevinirim
  • SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum almanyadan dün geldi bugun geri yolladım :( mavi ışık hatası yüzünden makine kitlenip kalmış sıfır daha ilk açtığım gibi elimde kaldı.
  • arkadaşlar yurt dışından cihaz alan arkadaş varsa içindeki garanti kılavuzunun tr bölümünde scee bu ürünü avrupa ekonomik bölgesine dağıtması halinde bosna hersek isviçre italya vb ülkeler veya türkiye de dağıtılması durumunda garanti bu ülkelerde geçer.

sizden ricam bu garanti klavuzunun dış yüzünü ve bu yazının bulunduğu sayfanın fotosunu çekip bana pm atarsanız çok sevinirim. ben sony tr ile görüştüm. elimdeki ürünü geri gönderdiğim için almanyaya benden bu yazının ıspatını istedi bölge müdürü. eğer yurt dışından alan arkadaşlardan biri bunu yollarsa sevinirim
  • eğer burdan alırsan sony euraasia garantisi varsa değişim yapılıyor 3.4 güne ama dışardan geldiyse yapmıyolar.
  • FTorres kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yurt dışından cihaz alan arkadaş varsa içindeki garanti kılavuzunun tr bölümünde scee bu ürünü avrupa ekonomik bölgesine dağıtması halinde bosna hersek isviçre italya vb ülkeler veya türkiye de dağıtılması durumunda garanti bu ülkelerde geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: thsnblt

arkadaşlar yurt dışından cihaz alan arkadaş varsa içindeki garanti kılavuzunun tr bölümünde scee bu ürünü avrupa ekonomik bölgesine dağıtması halinde bosna hersek isviçre italya vb ülkeler veya türkiye de dağıtılması durumunda garanti bu ülkelerde geçer.

Kutuyu tekrar açıyım 10 dk sonra yükleyeceğim tüm belgeleri. Berlinde Saturnden aldım. Benim sorunumda bana sadece fiş verdiler, seri numaralı fatura kesmediler. Tekrar gitsem magazaya fatura çıkartırlarmı ? Almanca bilmiyorum sıkıntı o, eğer gidersem ingilizce konuşmazlarsa halledemem. Sizin resimleri çekiyim birazdan yükleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: www2

quote:

Kutuyu tekrar açıyım 10 dk sonra yükleyeceğim tüm belgeleri. Berlinde Saturnden aldım. Benim sorunumda bana sadece fiş verdiler, seri numaralı fatura kesmediler. Tekrar gitsem magazaya fatura çıkartırlarmı ? Almanca bilmiyorum sıkıntı o, eğer gidersem ingilizce konuşmazlarsa halledemem. Sizin resimleri çekiyim birazdan yükleyeceğim

fatura kesmeleri gerek gittiğinizde anlatın hallederler mutlaka işinizi. sistemlerinde seri numarasıda kayıtlıdır muhtemelen

• quote:

quote:

fişte garanti yerine geçer sistemde kayıtlı değilse zaten fiş yeterli olcaktır kaybetme fişi sakla 2 yıl :) bu arada sizden beklemekteyim fotoları

• hocam kusura bakmayın internet çok yavaş bu şekilde upload ediyorum. ayrıca bana verilen normal bildigimiz fiş. Maestro kartla alışveriş yapmıştım onun slibi bile verilmedi. Almanca bilmiyorum bende pek üstelememiştim o gün. Bakkaldan sigara alır gibi fiş verdiler. onaylı bandrollü garanti belgeside yoktu içinde. Tüm çıkanlar resimlerde başka bir belge kagıt filan çıkmadı/verilmedi.
    Benim demek istediğimde seri numarası yazılı irsaliyeli fatura alınabilirmi tekrar gitsem? Çünkü ben laptop faturasını kaybedince vatan bilgisayardan tekrar çıkartmışlardı.

http://www.dosya.tc/server33/oUHDBy/garanti.zip.html
     Anket...Ps4 mavi ışık hatası alan var mı?

• quote:

hocam kusura bakmayın internet çok yavaş bu şekilde upload ediyorum. ayrıca bana verilen normal bildigimiz fiş. Maestro kartla alışveriş yapmıştım onun slibi bile verilmedi. Almanca bilmiyorum bende pek üstelememiştim o gün. Bakkaldan sigara alır gibi fiş verdiler. onaylı bandrollü garanti belgeside yoktu içinde. Tüm çıkanlar resimlerde başka bir belge kagıt filan çıkmadı/verilmedi.
    Benim demek istediğimde seri numarası yazılı irsaliyeli fatura alınabilirmi tekrar gitsem? Çünkü ben laptop faturasını kaybedince vatan bilgisayardan tekrar çıkartmışlardı.

http://www.dosya.tc/server33/oUHDBy/garanti.zip.html
     Anket...Ps4 mavi ışık hatası alan var mı?

bu garanti için yeterli ırsaliye şeklinde verirlermi bilemem ama bu yeterlidir

• bu fişi tax free ücretini alırken vereceğim ama burda zaten seri numarası yazmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercantr10

Beyler Amsterdam'dan PS4 alıcağımda Tax Free ile ₺1000'ye geliyo. Sizce riske girmeye değermi 500₺ fark için ?

Pal konsolları 2 yıl dükkan garantili 1100'e bulmak mümkün.
    Eurasialarda 1500 degil 1300 civarında alınabiliyor.
    Bence riske etmeye degmez, verirsiniz 100tl fazla pal cihaz alırsınız dükkan garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim gidip kendim elden alacağım. 1000TL'ye burdan aldığım paralel ithalat cihaz ile ne farkı olucakki ?
    Bide PS4'DE PAL olayı yok diye biliyorum ?
    Bide 2.Bölge olayı falan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercantr10 -- 4 Eylül 2014; 15:30:03 >
  • Haziranda Eurasia garantili aldım garantilik durum olmadı
  • Benim PS4'te hiç sorun çıkmadı(asia) ama biraderin PS4'te(avrupa) bir kere cihazdan 1 saate yakın görüntü alamadık.O ara panik olduğumuzdan ne renk yanıyordu hiç dikkat etmedik ama düzeldikten sonra bir daha yapmadı.
  • Paralel. Sorun yok.
  • cuh 1001a. amerika - kanada bölgesi ithalatı. Sanırım NTSC ancak evdeki hiçbir tvde sorun yaşamadım. Cihazda da. bugün bimeksten ps2 aldım oda paralel çıktı. Forever Paralel
  • Sony garantili aldım 3 ay oluyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    Yaşasakta işte garantili ver değiştirsinler kafa o konuda rahat ama umarım diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için garantide sıkıntı yaşayan olmaz
  • Amerika'dan 800 liraya aldım maşallah taşş gibi nazar değmesin. En ufak sorun yok, arada kafayı yiyor ama o da kullanıcı hatasından kaynaklı onu anladım. Mesela ps4'üm 5 gün falan full açık kalmış, sehpanın içinde sıcak yerde sonra doğal olarak kafayı yemiş :d sıfırladım cihazı kendine geldi
  • Best buydan ilinma, tek sorunu gece oynarken cok ses yapiyor olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.