Şimdi Ara

Anket...Ps4 mavi ışık hatası alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aldığı ps4 te mavi ışık hatası alanlar var ise , paralel veya sony eurasia , burada paylaşabilirler mi?
    Örnek . Paralel - sorunsuz veya eurasia- sorunlu gibi.

Zira su anda n11 de ntsc 1149 tl ye ps4 var + paraf karta 100 tl.

Garantisiz alma riskine deger mi anlamak için ufak bir anket. Benim gibi kararsızlara da bir fikir olur belki.

• reznoir R kullanıcısına yanıt
    İlk 2-3 ay vardı bu sorunla karşılaşan bazı arkadaşlar ondan sonra kimsenin konu açtığını görmedim,duymadım.
  • Paralel sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Ps4 çıkalı 7 ay oluyor. Xbox360 çıkalı iki yıl olmuştu sirkeciden almıştım ancak 6 ay dayanabildi. Sonra RROD VE ÇÖP. Paralel ntsc ithal edenler hangi ülkeden getiriyor acaba? ABD dekiler çin yapımıymış ama türkiyedekiler yani Pal modeller made in japan. İşçilik kalitesi olabilir.
  • Eurasia garantili sorun yaşamadım daha
  • Su cd cikarmama gibi seyler duydukta hic mavi isikla karsilasmadik Forumda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenprost -- 4 Temmuz 2014; 21:15:49 >
  • Yurtdışı cihaz canavar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Tum firmware leri yüklediniz mi? Update sonrasında sorun yasayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usa tas gibi tas

• Amerika - Amazon - Sorun yok çok şükür.
  • Usa süper çalışıyor

• Sony Center'dan alınma cihaz son sürümde sıkıntı yok.
  • 6 milyon PS4 üretilmiş, %1 hata varsa 60.000 tane bozuk makina rakam olarak büyük görünüyor ve internette büyük cayırtı koparıyor. Ancak oran %1!!
    Piyango vurmaz gelir bu beni vurur yani o kadar şanssızım. çok kararsız kaldım.
  • reznoir R kullanıcısına yanıt
    Bu tür şeyleri kafana takarsan,hiç bir şey sahibi olamazsın zaten.Mavi ışık sorunu diye bir şey yok şuan ha olursada direk değişim yaparsın yenisini verirler zor değil.
  • Paralel- Mavi ışık yok fakat 1 ay önce cd çıkarma hatası oldu, şu an sorunsuz
  • amazon ürünü taş gibi çalışıyor çok kötü davranmama rağmen kendisine nazar değmesin
  • Forumda çok var mavi ışık alan.Ben de aldım mavi ışık eurasia garantili makinede.Aralık ayında konsolu ilk taktığımda güncelleme yaparken aldım.Fişleri çıkartıp güvenli modda açınca düzelmişti.Ben şanslıyım birçok makine çöp oldu hatayı alır almaz.Ama yerinde olsam 200 lira için ben riske girerdim.Nadir bir hata biz yaşasak da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Paralel- Mavi ışık yok fakat 1 ay önce cd çıkarma hatası oldu, şu an sorunsuz

Cd cikaracagimi zannetmiyorum. Bf4 u taktim mi 1 sene kalir icinde

• bende n11 den aldım paralel ithalat çok şükür bir sıkıntı yok 1aydır kullanıyorum
  • Golddan 1500 tlye 2 ds4+Ps4 aldim sony garantili hicbi sorun yok. Sadece dun ufc demosunu sildi ama o belki sureli demoydu emin degilim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.