Şimdi Ara

Anket...Ps4 mavi ışık hatası alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bende daha yeni ps4 aldım ancak monitore hdmi, dvi bağladığımda ilk çalışmıştı şimdi tekrar deniyorum mavi ışık yanıp sönüyor sonra beyaza geçiyor ama monitöre ps4 yazısı gelmiyor mavi ışık hatası bu mu oluyor acaba :S
  • Sony Centerdan Aldigim PS4'um Turp Gibi Masallah.Tertemiz Sıfır Gibi Kullaniyorum.
    İnsallah İlerde Sorun Cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markt'den 2 kere sorunlu cihaz denk geldi birinde cd almama sorunu diğerinde kasma sorunu vardı servis sıfır cihaz yolladı şimdilik sorun yok inşallah olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık 2013 Dubai,PAL sorunsuz.
  • Sony garantili mayıs ayında aldm hiçbi sorun yok analoglar da en ufak bir erime eğilimi dahi yok

• Taş taş

• Sapasağlam

• reznoir R kullanıcısına yanıt
    Cd sen cikarmiyorsun zaten otomatik cikariyor sonra almiyor devamli cd cikariyormus gibi yapiyor ama bununda bir cok cozumu var isede yariyor yazilimsal gibi duruyor o hatada zaten.

• 29 kasimda aldim bomba bomda
  • D&R den 21 aralik onsiparisle 21 ocakta aldim. Sony Eurasia garantili. Cok sukur sorun yok ayrica trde satilan cihazlarin cogu cin yapimi

• 1270 liraya ithalatcı firma istanbul bilişimden aldım.
    Cuh 1006a serisi 2 yıl istanbul bilişim kendı garantisini veriyor.
    Şuan sorunsuz kullanıyorum.

• Amerika cihazı. 3 hafta falan oldu . Bir sıkıntı yok şimdilik.
  • Şimdiye kadar 22 kişi ankete katıldı. 20 kişi hiç problem yaşamamış 1 kişi problem yaşamış ancak aç kapa ve güvenli mod yaparak cihazı tekrar çalıştırmış. 1 kişi eurasia garantili olduğu için değişim yaptırmış.

Toplam katılım: 22
    21 sorunsuz
    1 değişim (euroasia garantisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reznoir -- 8 Temmuz 2014; 21:57:01 >
  • Genel Olarak Zaten Sorun Yok. Benim 1 Ayda Elimde 2 Tane Ps4 Geçti Hiçbir Sorun Yaşamadım. Tak Oyunu Oyna Kapat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reznoir

6 milyon PS4 üretilmiş, %1 hata varsa 60.000 tane bozuk makina rakam olarak büyük görünüyor ve internette büyük cayırtı koparıyor. Ancak oran %1!!
    Piyango vurmaz gelir bu beni vurur yani o kadar şanssızım. çok kararsız kaldım.

Hata oranı resmi açıklamaya göre %0,4.
  • dün almanyadan geldi ps4 ve açtığım gibi mavi ışık hatası aldım makine açılmıyor . eğer alıcaksan yurt dışından dikkatli ol derim orda birinin denemesi gerek bir kaç gün en azından için rahat eder.
  • reznoir R kullanıcısına yanıt
    cok kalıtelı dedıgınız bır cok urun cınde uretılmıstır soyledıgınız sey sadece sehır efsanesı cınde kalıtelı uretımde var kalıtesız urunde adı cıkmıs sadece
  • Bir şey sormak istiyorum. Sony garantili ps4 de mavi ışık olduğun da garantiden değişim oluyor mu yoksa makina çöp mü oluyor..

• bu arada cihazı yurtdışından alacaklara tavsiyem cihazını deneyip öyle türkiyeye getirsinler. en azından bir kaç saat oyun oynayıp makinayı defalarca açıp kapatıp test edip getirmekte yarar var. riski daha aza indirirsiniz.
  • Merhaba . PS4'te olan bu sorun , yanılmıyorsam ilk serideydi ve oda hdmi baglantisiyla alakaliydi , yalnişsa duzeltin . Suan herhangi bir haber gelmedi forumdan ve benim amazondan aldiklarimdan ve kendim icin Arcelikten aldigim hala sorunsuz ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.