Şimdi Ara

[ANKET] Sizin için ideal maaş aralığı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

[ANKET] Sizin için ideal maaş aralığı hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Anket sonuçları kadar yorumları da merak ediyorum :)

• İlk giriş için 50-70k dedim sonrasını düşünecek olursam şimdiden işin içinden çıkamam o yüzden ilk iş hedef
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim hocam. Yurtdışına çıkamazsam benim de böyle hedefim
  • Bölümden bölüme değişir, veri bilimi, yazılım, ss, audit tarzı herkesin üstesinden gelemeyeceği tipte işler için minimum 2.5-3 asgari ücret ile başlanmalı büyükşehirlerde donanımlıysa kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 11 Kasım 2024; 22:6:45 >
  • 17k asgari, adam olana cok bile
  • 60k+ şirket arabası veya 70k plaza hayatına sıcak baktırır

• 40 50k yeter
  • büyük ss giriş maaşı şu an 70-100 skalasına düşüyor diye yorumlarsak bence giriş makul odur

• Pratisyen doktor maaşı başlangıç için mutlu eder
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Giriş 80 üstüne çıkmıyor imkansız şu anlık ocaktan sonra olur ama
  • Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa

Fiat doblo + 3 öğün patso & büyük boy ayran + pazar tatili + şirkette günlük 1 nescafeye (tercihen classic) + 1.5 asgariye tav olunur
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

Consulting firmalarında özel pozisyonlara 3-4k dolar civarında yeni adam alınabiliyormuş. Bu firmalara girmek çok zor, bir de özel pozisyona girmek iyice zordur.

Ayriyeten THY gibi şirketlerde de 3 ayda bir verilen ikramiye ile 100k'yı bulabildiği oluyormuş.

Kısacası, zor ama imkansız değil bu seviyelerde başlamak. Çok küçük bir azınlık böyledir.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Benim sevgilim pilot oldu, yazın mezuniyeti vardı. Okulu THY ile anlaşmalı olduğu için burslu pilotaj da okuduğu da yanına kâr kaldı ortalaması yüksek idi. Şimdi 250k küsür ile copilot olarak uçacak üstüne extra uçuş ücreti falan da eklemedim. Onları ekleyince inanılmaz paralara çıkıyor. Skala çok geniş kısaca, hangi mesleği yaptığına göre baya bi değişiyor. Ben de işte daha akışkanlar mekaniği mukavemet bilmem ne vermeye çalışıyorum. Benden de küçük. Hayat çok garip. Yazmak istedim :d
  • 80k lazim kafadan
  • maaş ile çalışmayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.