Şimdi Ara

ANKETE GELİN!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu anketi sadece bu hafta için gerçekleştiriyorum bugunden itibaren eve gidip izlediğiniz butun dizileri yazarsanız sevinirim bu anketdiğer donanımcılarıda yol gosterecek buyrun kolay gelsinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: TeXaS

arkadaşlar bu anketi sadece bu hafta için gerçekleştiriyorum bugunden itibaren eve gidip izlediğiniz butun dizileri yazarsanız sevinirim bu anketdiğer donanımcılarıda yol gosterecek buyrun kolay gelsinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anlayan varmı....

• anlamıyorsan o senin turkçenle alakalıdır bence anlayanlar anlar sen kafanı yorma eğer anlamadıysan iyice bir defa daha okursan belki yardımcı olur ama bir kere okumak sana yetmeyebilir
    quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

quote:

Orjinalden alıntı: TeXaS

arkadaşlar bu anketi sadece bu hafta için gerçekleştiriyorum bugunden itibaren eve gidip izlediğiniz butun dizileri yazarsanız sevinirim bu anketdiğer donanımcılarıda yol gosterecek buyrun kolay gelsinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anlayan varmı....

• bütün dizilerden kastın ömrümüz boyunca izldigimiz dizilermi..yani onları ancak 1haftada yazarın..şayet bu hafta boyunca izledigimz dizileri soruyosan bunu için eve gitmenin ne anlami war..
  • pek dizi izlemem ama izlediklerim aliye ,kurtlar vadisi, yağmur zamanı kaçırmamaya çalışıyordum.şuan zaten tatile girdiler
  • amaç ne? nize nasıl yol göstericek? ve gösterdiği yoldan nereye gidicez?
  • YAW ANLADIĞIM KADARIYLA İZLEDİĞİMİZ DİZİLERİ YAZACAZ ARKADAŞ SAYIP EN ÇOK İZLENEN DİZİYİ İLAN EDECEK.BENİM İZLEDİĞİM TEK DİZİ (AZ ÖNCE SEYRETTİM BU YILKİ İLK BÖLÜMÜNÜ):
    KARIM VE ANNEM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nargile sevenler buraya gelin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en son babalar duyar
    müthiş bi komedi dizisi
    dizi olarak birtek bunu izliyorum
  • Çembeimde Gül Oya+Kurtlar Vadisi

Türkiye'de yapılmış en iyi birkaç diziden...Ne yazık ki ilki bitti ama.

• KARIM VE ANNEM
  • ben bugun aşk oyununu izledim harıka bı dızı...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshin

ben bugun aşk oyununu izledim harıka bı dızı...........

gerçekten süper bi dizi bağımlısı oldum.dünkü bölümü muhteşemdi
  • 2 dizi izliom EMRET KOMUTANIM ve AŞK OYUNU bence kaliteli diziler ama 7 NUMARA nın yerini hiç biri alamaz o dizi nası bitti yaaaaaaaaaa
  • AVRUPA YAKASI----KURTLAR VADISI
  • Kurtlar vadisi,Avrupa yakası,emret komutanım,en son babalar duyar,aliye,vs. yetermi bu kadar
  • sadece South Park dizsini izliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.