arkadaşlar bu anketi sadece bu hafta için gerçekleştiriyorum bugunden itibaren eve gidip izlediğiniz butun dizileri yazarsanız sevinirim bu anketdiğer donanımcılarıda yol gosterecek buyrun kolay gelsinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: TeXaS
arkadaşlar bu anketi sadece bu hafta için gerçekleştiriyorum bugunden itibaren eve gidip izlediğiniz butun dizileri yazarsanız sevinirim bu anketdiğer donanımcılarıda yol gosterecek buyrun kolay gelsinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anlayan varmı....
anlamıyorsan o senin turkçenle alakalıdır bence anlayanlar anlar sen kafanı yorma eğer anlamadıysan iyice bir defa daha okursan belki yardımcı olur ama bir kere okumak sana yetmeyebilir
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_meric
quote:
Orjinalden alıntı: TeXaS
anlayan varmı....
bütün dizilerden kastın ömrümüz boyunca izldigimiz dizilermi..yani onları ancak 1haftada yazarın..şayet bu hafta boyunca izledigimz dizileri soruyosan bunu için eve gitmenin ne anlami war..
pek dizi izlemem ama izlediklerim aliye ,kurtlar vadisi, yağmur zamanı kaçırmamaya çalışıyordum.şuan zaten tatile girdiler
amaç ne? nize nasıl yol göstericek? ve gösterdiği yoldan nereye gidicez?
YAW ANLADIĞIM KADARIYLA İZLEDİĞİMİZ DİZİLERİ YAZACAZ ARKADAŞ SAYIP EN ÇOK İZLENEN DİZİYİ İLAN EDECEK.BENİM İZLEDİĞİM TEK DİZİ (AZ ÖNCE SEYRETTİM BU YILKİ İLK BÖLÜMÜNÜ): KARIM VE ANNEM