Bildirim
Anketi kazanmışım doğru mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ah keske ben kazansam -
Ne anketi yaw öyle bi yarışmamı oluyor burda ben direk konu dışına girip konulara bakıyorumda yalandır o yalan hatta kedirdir kedi -
Olabilir.... Bazı firmaların Dh de böyle hediyeli anketler oluyor...
Sen dh de ankete katıldın mı peki... Bir de mail i sana gömderen kim... O nu da yazarsan iyi olur... -
enteresan bi durm,
forumda kaç tane ödüllü ankete tanık oldum katıldım, 1 tanesinin bile sonucu açıklanmadı.
çizgi 10 -12 tane hediye dağıttı 1 tanesini açıklamdılar, ama çizginin sponsor olduu diğer sitelerdeki anketlerde aynı konu içinde açıknalmış.
enteresan bir yer DH :)
bu arada hayırlı olsn
quote:
Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
Olabilir.... Bazı firmaların Dh de böyle hediyeli anketler oluyor...
Sen dh de ankete katıldın mı peki... Bir de mail i sana gömderen kim... O nu da yazarsan iyi olur...
Arkadaşın profile bakarsanız teketek in ankete katılmış ve muhtemelen kazanmış :)
Dizüstü bilgisayarınızın İşlemcisi Sizce kaç Ghz olmalı ? - sorusunu cevaplayarak 140 TL değerindeki 1 adet hediyeyi kazanma şansı elde edebilirsiniz ...
sony DVP-NS15/S DVD OYNATICI, diğer sorularıda kazanın daha çok kazanma şansı elde edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 27 Mart 2007; 16:41:52 >
-
bendim kazanan yaa..yanlışlıkla sana göndermişler maili..neyse sağlık olsun hediyeyi alınca bana yollarsın sen bana
-
Kaybolmayan Anket İstiyoruz.. -
Burdaki cevaplara göre böyle bir ihtimal var gibi duruyor umarım doğrudur. Ben anketlere katılmıştım ama hiç çıkacağını düşünmemiştim. Hatta o anketlere katıldığımı bile unutmuşum. Bakalım hediye elime ulaşırsa burdan bildiririm size. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X