Şimdi Ara

ANKETİMİZE KATILMANIZI BEKLİYORUM * CD ve DVD ler HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKETİMİZE KATILMANIZI BEKLİYORUM * CD ve DVD ler HAKKINDA

(En Son Oy Tarihi: 10.4.2008)
Giriş
  • bende tek geçerim..en ucuz cd tabikide....
  • Princo hem Cd de hem DVD de tek geçerim Hellmarch in dedigi dogru ellerine vermis tir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayteo -- 31 Aralık 2005 3:03:41 >
  • DVD= Digitex

VCD = Artık, ilgi alanımda değil..
  • oylarınızı bekliyorum
  • Bende Princo kullanıyorum neroda yazım testi yaptım 56x yazıyor üstünde fakat 48x te kaldı 40 ykr ye philips aldım o 52x i tamamladı gerçekmiş demekki
  • princooo
  • EN AZINDAN BU HAFTA SONU 100 OY BEKLİYORUM ..

HERKESE TEŞEKKÜRLER
  • DMS ve TDK bir numaradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Aralık 2005 20:33:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

EN AZINDAN BU HAFTA SONU 100 OY BEKLİYORUM ..

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Bu oylamayı neden yaptığını bize açıklayabilirmisin herkesi oy kullanmaya ve şu kadar oyu geçsin diyon ama ne amaçla oy kullandırdığını yazarmısın.Benim anladığım cd satmayı düşündüğün ve hangi marka karar veremiyon.
    Yanlış mı düşünüyorum.
  • DMS
  • quote:

Orjinalden alıntı: k35

quote:

Orjinalden alıntı: ASURBANIPAL

EN AZINDAN BU HAFTA SONU 100 OY BEKLİYORUM ..

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Bu oylamayı neden yaptığını bize açıklayabilirmisin herkesi oy kullanmaya ve şu kadar oyu geçsin diyon ama ne amaçla oy kullandırdığını yazarmısın.Benim anladığım cd satmayı düşündüğün ve hangi marka karar veremiyon.
    Yanlış mı düşünüyorum.

Yukarıdada yazdım ... bir tek DH da değil , hemen hemen üye olduğum her yerde bu anketi yapıyorum ..

Cd ve DVD konusunda ciddi bir çalışma yapan bir ekibin üyesiyim ..

açıkacak olan bir web sitesi var .. bu sitede her markaya ayrı bir sayfa ayrıldı ve biz açılış yaparken hangi marka ürünü

ses getirecek şekilde satalım onu belirlemeye çalışıyoruz , bende üye olduğum forumlarda bunu soroyorum ..

örnek : en çok oy alan verbatim veya rpinco markası taşıyan tüm ürünleri

www.verbatimmarket.com

www.princomarket.com

www.maxellmarket.com

www.tdkmarket.com

www.fujimarket.com vs..vs..

gibi sitelerden alabileceksiniz ve kesinlikle fason yada sahtesi olmayacak .. çünkü direk üreticilerle veya ilk el distribütörlerle çalışıyoruz ve onlarında desteğini aldık ..

100 den kastımda , oy kullanan kişinin sayısı ne kadar artarsa yapacağım istatistiki çalışmalarda standart sapma o kadar azalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 1 Ocak 2006 12:49:16 >

• başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: k35

başarılar

teşekkürler
  • LG
  • daha sonra üzülmemek için verbatim kullanıyorum
  • önceden DMS kullanıyordum sonra bozdular PRINCO ya geçtim onu da bozmuşlar artık iyice DMS düzeldi sanırım tekrar ama ben şu anda tercihimi TDK dan yana kullanıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.