Şimdi Ara

anlam gücünü ve hitabeti artıran kitap önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır kitap okuma alışkanlığından muzdaribim.Hem bu yüzden hemde stresli bir yaşamdan dolayı okuduğumu anlama konusunda bir takım sıkıntılar yaşamaya başladım.Bu yüzden sizlerden bu alanda bana yardımcı olacak,zevkli ve bana bir şeyler katacak kitap önerileri bekliyorum.Amacım okuduğumu anlama konusunda yol katetmek ve kişilerle olan iletişimlerimde daha akıcı konuşabilmek... Biraz değişik oldu ama umarım beni anlamışsınızdır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hepsi anlama yeteneğini geliştiriyo bence . Ben 10 yıla yakındır kitap okumuyodum . Sabahattin aliden kamyonu okudum geçen hafta çok hoşuma gitti , sonra recaizade mahmut ekremden araba sevdasını okudum , şu anda da reşat nuriden kavak yelleriyle devam ediyorum . Anlama yeteneğimi geri kazandım resmen . Şuan sürekli kitap okuyasım geliyo ama günün 12-14 saatini işyerinde geçiren birisi olarak pek de mümkün olmuyo .

• sağolun hocam.Peki bana sürükleyici romanlar önerebilirmisiniz? eski yazarlardan olsun sebahattin ali vs. tarzında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen hocam bende sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum uzun zamandır kitap okumadım bu konuyu bende takip edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_ -- 28 Ekim 2017; 22:38:18 >
  • güncel :)

• Hitabet deyince baya geniş bir alan oluyor ama mesela şunu önerebilirim.https://www.coursera.org/learn/etkili-konusma
  • Özet geç, yeterli done sun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Valla ben orhan kemalden baba evini tek oturuşta okumuştum ki zaten kısa bi kitap , kamyonda tek oturuşta bitiresi geliyo insanın bu ikisini oku sonra daha uzun romanlara geçersin şeker portakalıyla devam edersin . Ama senin ilgi alanlarınıda bilmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

Valla ben orhan kemalden baba evini tek oturuşta okumuştum ki zaten kısa bi kitap , kamyonda tek oturuşta bitiresi geliyo insanın bu ikisini oku sonra daha uzun romanlara geçersin şeker portakalıyla devam edersin . Ama senin ilgi alanlarınıda bilmek lazım

şeker portakalını okudum hocam güzel kitaptı.Benim tarzım sizinkine yakın.Akıcı,realist romanları seviyorum.Onun dışında deneme tarzı kitaplar olabilir monteigne-denemeler gibi.Burda benim aradığım aslında çok fazla dili ağır olmayan,akıcı ve güzel kitaplar hocam.Orhan kemal'e bakacağım

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Orhan kemalin dili güzel akıcı .

• Yaşar Kemal oku.

• Şiir okumanın ve ezberlemenin, dil konusunda yardımcı olduğunu duymuştum. Şiir okuyabilirsin.
  • Yusuf atılgan kitapları olabilir sabahattin ali tarzina yakin hissediyorum onun eserlerini okurken...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.