Şimdi Ara

Anlamadığım bir şey var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cs go çok oyuncusu olan bir oyun diyorlardı tamam da arkadaş rekabetçi moda hala girmedim onu belirteyim diğer modlarda sürekli aynı adamları görüyorum ve %99 u türk acaba bir yerlerden türk serverları felan mı seçiliyor anlamış değilim 10-11 yaşındaki bebelerin mic ten küfretmesi yüzündendir bu sitemim türk serverlarında oynamak istemiyorum.

• Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sen Türk'sen Türk serverine atıyor. Ama neye göre yapıyor bilmiyorum sanırım Steam hesabının diline göre. Çünkü genelde serverlar dillere göre ayarlanıyor.

Edit: Ranked atarken çabuk bulamaman da senin rank ve seçtiğin maplere bağlı oluyor. Yoksa genelde ararken görürsün çevrimiçi oyuncu sayısını. Genelde 70.000 100.000 oluyor. Ama sadece ranked atanlar mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 2 Temmuz 2014; 15:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sen Türk'sen Türk serverine atıyor. Ama neye göre yapıyor bilmiyorum sanırım Steam hesabının diline göre. Çünkü genelde serverlar dillere göre ayarlanıyor.

Edit: Ranked atarken çabuk bulamaman da senin rank ve seçtiğin maplere bağlı oluyor. Yoksa genelde ararken görürsün çevrimiçi oyuncu sayısını. Genelde 70.000 100.000 oluyor. Ama sadece ranked atanlar mı bilmiyorum.

Büyük ihtimalle öyle çünkü bu kadar Türkün olmasına imkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizitt

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sen Türk'sen Türk serverine atıyor. Ama neye göre yapıyor bilmiyorum sanırım Steam hesabının diline göre. Çünkü genelde serverlar dillere göre ayarlanıyor.

Büyük ihtimalle öyle çünkü bu kadar Türkün olmasına imkan yok.

Nasıl yok hocam Global Offensive için 100.000 Türkler için az bir rakam olur :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.