MErhaba arkadaslar, bilgisayar kafasina gore bazen aciliyo bazen acilmiyo,kasaya elektrik geliyo fan calisiyo fakat monitore goruntu gelmiyor ve xp de acilmiyo.Yani monitorde bi sorun yok.tam umidi kesmisken normal calismaya basliyor.kapatinca tekrar acilmiyor.kafasina gore sorunsuz tekrar calisabiliyor.
Kafayi yiyecem bu nedir hicbiseye yoramadim son umidim sizsiniz arkadaslar. Simdiden tesekkurler....
PSU nun marka ve modeli nedir? Ve sisteminizi A dan Z ye yazarmısınız
ara sıra bndede oluyor rest atınca düzeliyor yada psu dan kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor banada yardımm
beyler sımdı bılgısayarlarınız son derece yuksek ve ıyı kalıtelı bır sıstem se ve bunlardan power 230v 300 v olursa ozaman bu sorunlar meydana gelır.hıc acmaz arada acar cunku verı gucunu tam veremez o ıyı sıstemlere bence powerdandır.
quote:
Orjinalden alıntı: king_yao
ara sıra bndede oluyor rest atınca düzeliyor yada psu dan kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor banada yardımm
Ya sen akıl vereceğine imzandaki absürt yazılarını değiştirsene.
Arkadaslar cevaplar icin tesekkur ederim.bugun buyuk ihtimal kasayi degistirecem.350w kaliteli bi psu sorunu cozer diye tahmin ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: 34gurcangurel
quote:
Orjinalden alıntı: king_yao
Ya sen akıl vereceğine imzandaki absürt yazılarını değiştirsene.
iyide kardesim seni ne ilgilendirir bnm imzamdaki yazı? onu anlayamadım