Şimdi Ara

Anlayamadığım xbox controller bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc'de kullanmak için 9. nesil xbox controller aldım lakin bazı oyunlarda (watch dogs ve far cry 3) arabaya binince xbox bağlantı kesiyor sonra tekrar bağlanıyor bu döngü devam ediyor. 20 saat witcher 3, birkaç saat de ryse of rome oynadım en ufak kopma olmadı. Ben bu sorun niye kaynaklanıyor anlamadım. Sorun yaşadığım 2 oyunun yapımcısı da ubisoft.

Sorun donanımsal mı yazılımsal mı hâlâ şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 3 Haziran 2021; 12:17:37 >

• Rastlantı olmadığına emin misiniz hocam? Kesinlikle arabaya binince mi kesiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Rastlantı olmadığına emin misiniz hocam? Kesinlikle arabaya binince mi kesiliyor?

Kesinlikle rastlantı değil, arabaya binince kesiliyor çok nadir de olsa normal yürürken gidiyor. Şimdilik bi çözüm buldum steam arayüzünden xbox controllerı seçtim, bir de bluetooth sorunlarını çöz dedim falan. bir sorun olmadı lakin epic'ten baya bir ubisoft oyunu alacaktım. Şu an biraz kuşkuluyum.

• controlleri pc ye ne ile bağlıyorsunuz dahili bluetooth mu yoksa bluetooth adaptör yardımı ile mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahcebre

controlleri pc ye ne ile bağlıyorsunuz dahili bluetooth mu yoksa bluetooth adaptör yardımı ile mi?

dahili bluetooth; oyun bazlı sorun oluyor. Birkaç bir şey yaptım düzeldi, şimdilik kopma yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.