arkadaşlar şu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım Hem ONBOARD AC97 ses hemde CREATIVE LIVE ses kartımın çıkışlarını aynı anda nası kullanabilirim ? yani ikisinede Ayrı Kolon bağladığım zaman İkisindende ses almak istiyorum MÜMKÜNMÜDÜR ?????
iki kartı birden windowsa tanıtamazsın yani mümkün değil.
2 kartı tanıtırsın ancak, aynı anda ses çıkışı alamazsın.sadece birisinden olur.
olamaz kullanamazsın
nedeni nedir peki abiler yani niye olmuyo?? evet olmuyo ama düşününce bana olması gerekiyomuş gibi geliyo
bios her ikisinide görmez çalışması için tek bir aygıt tanıması lazım hem neden ikisini kullanacaksın ki
2 aygıtıda kullanırsın ancak birinden ses alabilirsin diğerinde ses girdisi yapabilisin..Yada tam tersi olay şu windows aygılara belli adresler veriyor se aygıtlarıda bunlardan biri aynıa dreslemeyi 2 aygıt kullanamaz dolayısı ile ses içinn yazılan adresler ses için geçerlidir..Ses bir komut verdiğin zaman hangi aygıt geçerli ise onun adreslemesine komut gider netice alınır..Aynı ipte 2 cambaz oynamaz..
kardeş onu yapabilirsin iki eternet kartını takıp tanıtabiliyor birinden ağa diğerinden internete bağlanabiliyorsan onu da yaparsın ben onu yanlış hatırlamıyorsam bi programyardımıyla yapabiliyorsun ama programı hatırlayamadım hatırlarsam yazarım o creative in bi özelliği ama
quote:
Orjinalden alıntı: fromalanya
kardeş onu yapabilirsin iki eternet kartını takıp tanıtabiliyor birinden ağa diğerinden internete bağlanabiliyorsan onu da yaparsın ben onu yanlış hatırlamıyorsam bi programyardımıyla yapabiliyorsun ama programı hatırlayamadım hatırlarsam yazarım o creative in bi özelliği ama
kardeş modem değil ses kartı mevzusu
quote:
Orjinalden alıntı: deville
quote:
Orjinalden alıntı: fromalanya
kardeş modem değil ses kartı mevzusu
adam uçmuş o programın adi windows xp olmasin sakın yaw zaten iki 3 4 5 ethernet tak program gerekeni yapar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme