Şimdi Ara

ANLAYAN YARDIMCI OLSUN LTF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım Hem ONBOARD AC97 ses hemde CREATIVE LIVE ses kartımın çıkışlarını aynı anda nası kullanabilirim ? yani ikisinede Ayrı Kolon bağladığım zaman İkisindende ses almak istiyorum MÜMKÜNMÜDÜR ?????

• iki kartı birden windowsa tanıtamazsın yani mümkün değil.
  • 2 kartı tanıtırsın ancak, aynı anda ses çıkışı alamazsın.sadece birisinden olur.
  • olamaz kullanamazsın
  • nedeni nedir peki abiler yani niye olmuyo?? evet olmuyo ama düşününce bana olması gerekiyomuş gibi geliyo
  • bios her ikisinide görmez çalışması için tek bir aygıt tanıması lazım hem neden ikisini kullanacaksın ki
  • 2 aygıtıda kullanırsın ancak birinden ses alabilirsin diğerinde ses girdisi yapabilisin..Yada tam tersi olay şu windows aygılara belli adresler veriyor se aygıtlarıda bunlardan biri aynıa dreslemeyi 2 aygıt kullanamaz dolayısı ile ses içinn yazılan adresler ses için geçerlidir..Ses bir komut verdiğin zaman hangi aygıt geçerli ise onun adreslemesine komut gider netice alınır..Aynı ipte 2 cambaz oynamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş onu yapabilirsin iki eternet kartını takıp tanıtabiliyor birinden ağa diğerinden internete bağlanabiliyorsan onu da yaparsın ben onu yanlış hatırlamıyorsam bi programyardımıyla yapabiliyorsun ama programı hatırlayamadım hatırlarsam yazarım o creative in bi özelliği ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromalanya

kardeş onu yapabilirsin iki eternet kartını takıp tanıtabiliyor birinden ağa diğerinden internete bağlanabiliyorsan onu da yaparsın ben onu yanlış hatırlamıyorsam bi programyardımıyla yapabiliyorsun ama programı hatırlayamadım hatırlarsam yazarım o creative in bi özelliği ama

kardeş modem değil ses kartı mevzusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

quote:

Orjinalden alıntı: fromalanya

kardeş onu yapabilirsin iki eternet kartını takıp tanıtabiliyor birinden ağa diğerinden internete bağlanabiliyorsan onu da yaparsın ben onu yanlış hatırlamıyorsam bi programyardımıyla yapabiliyorsun ama programı hatırlayamadım hatırlarsam yazarım o creative in bi özelliği ama

kardeş modem değil ses kartı mevzusu

adam uçmuş
    o programın adi windows xp olmasin sakın
    yaw zaten iki 3 4 5 ethernet tak program gerekeni yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.