Şimdi Ara

Anlık Bir Kararla Namaza Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç aklımda namaz din yokken bir şey oldu gittim gusül abdesti ve normal abdest aldım birazdan namaz kılıcam. Sorular yada hayrına dua okumamı isteyen arkadaşlar varsa + layıp yorum atsın.

• Allah kabul etsin.iyi yapmıssın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim bunu begenicem

• + lamayip yorum atamazmiyiz ? Yassah mi ?

• Süpersin kknk

• Allah daimi kılsın hocam. Bazen benim de içimden geliyor nereye kadar deyip namaz kılıyorum ama bir türlü süreklilik kazanamadım. Gün geliyor pişmanlık duyuyorum, gün geliyor Cuma namazına bile gidesim gelmiyor, gitmiyorum Allah affetsin. Er yada geç 5 vakit aksatmadan namaz kılabilmeyi Allah nasip eyler inşallah tüm inananlara.
  • Allah kabul ve daim etsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah kabul etsin bende baslicam insallah az kaldi

• Allah kabul etsin. Umarım anlık bir heves olarak kalmaz.
  • Devam et hocam bırakma sakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Hocam telefona geri sayim sayaci indir ve 40 gune ayarla..namaz kilmaya basla ve kendine soz ver 40 gun surekli kilacam diye olurda kacirirsin bazilarini birakma hemen, kazalarini kil.,bu sekilde yaparsan 40 gunun sonunda da namazi birakacagini hic sanmiyorum..

Bana 40 gun kilan bir daha birakmaz demislerdi gerci bu cok dogru degil aksi ornek cok var cevremde ama ben bu yontemle en azindan kendimi bu yonde sartlayip basladim..cok sukur 7 yila yakindir kiliyorum..

Allah herkese nasip etsin..

• Riya olmasın qnq dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakalsız mümin -- 25 Kasım 2014; 0:23:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeleriniz için sağolun. Dış etmenler beni çok etkiliyor. Kız arkadaşımdan tutun da normal arkadaşlarıma takıldığım mekanlara kadar eğer 5 vakit kılmaya ciddi karar verirsem hepsini değiştirmem gerekir. O yüzden işim çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Allah daimi kılsın hocam. Bazen benim de içimden geliyor nereye kadar deyip namaz kılıyorum ama bir türlü süreklilik kazanamadım. Gün geliyor pişmanlık duyuyorum, gün geliyor Cuma namazına bile gidesim gelmiyor, gitmiyorum Allah affetsin. Er yada geç 5 vakit aksatmadan namaz kılabilmeyi Allah nasip eyler inşallah tüm inananlara.

hocam araştırmalara göre bir işi ortalama 21 gün boyunca yaparsan alışkanlık oluyormuş, siz büyük ihtimal 1 hafta falan kılıp bırakıyorsunuzdur, devam edin bir yerden sonra kendinizi zorunlu hissedeceksiniz.
  • quote:

Tavsiyeleriniz için sağolun. Dış etmenler beni çok etkiliyor. Kız arkadaşımdan tutun da normal arkadaşlarıma takıldığım mekanlara kadar eğer 5 vakit kılmaya ciddi karar verirsem hepsini değiştirmem gerekir. O yüzden işim çok zor.

Hayatinda hicbiseyi degistirmesen de bunu basarabilirsin..gereken zamanlarda gider namazini kilarsin..hicbirsey umidini kirmasin senin..

• Gösteriş yaptığının farkındasındır umarım.Böyle yapacaksan hiç namaz kılma bence.
    Edit: şimdi gelip sen milletin dinini sorgulayamazsın falan filan diye cevap yazmayın.
  • Allah hepimize nasip etsin.Bende o kadar çok başlamak istiyorum ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Tavsiyeleriniz için sağolun. Dış etmenler beni çok etkiliyor. Kız arkadaşımdan tutun da normal arkadaşlarıma takıldığım mekanlara kadar eğer 5 vakit kılmaya ciddi karar verirsem hepsini değiştirmem gerekir. O yüzden işim çok zor.

Hayatinda hicbiseyi degistirmesen de bunu basarabilirsin..gereken zamanlarda gider namazini kilarsin..hicbirsey umidini kirmasin senin..

Hocam öyle olmuyor işte yeri geliyor içkili mekanlarda takılıyorum, kendimle çok çelişiyorum bu tür konularda malesef.

• Allah kabul etsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Hocam öyle olmuyor işte yeri geliyor içkili mekanlarda takılıyorum, kendimle çok çelişiyorum bu tür konularda malesef.

Hocam bak ben koc universitesine anadolu bursiyerleri icin mulakata cagrildim..bir masada oturduk 2 profesor 10 tane falan da ogrenciydik..orada kendimizi gosterecektik, hocalarin gozune girip okulda burslu okuycabilecektik..neyse vakit ilerledi baktim namaz kacacak dedim ki musadenizi isteyebilirmiyom, biraz sasirip musade senin dediler gidip namazi kildim..dusunsene bundan daha zor durumda oldugunu hatirliyormusun..?

Demek istedigim o ki eger istersen Allah yardim eder ve kilarsin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.